maanantai 7. marraskuuta 2016

usvassa

Tunteet heittelee laidasta laitaan niinku mielialatkin. Saattaa olla kuukausia, että on vaan jotenkin super hyvä fiilis, mutta sitten joku pieni juttu saa sen laskemaan niin alas kuin mahollista. Mua ahistaa. Ahistaa kuin hukassa oon itteni kanssa. Ahistaa ens vuosi ja koko tulevaisuus. Entä jos mä en löydä sitä omaa juttua koskaan. Entä jos mä oon koko loppuelämän yksin.

Mä pelkään hylkäämistä. Pelkään, että ne tärkeimmät ja luotettavimmat ihmiset vaan hylkää, ja jättää yksin. Pelkään niin paljo, että ahistaa.

Mulla on ollu monia tosi tärkeitä ystäviä, joille oon voinu puhua kaikesta. Ne on tukenu ja ollu vierellä aina silloin ku oon sitä eniten tarvinnut.

Tänään tuntuu epätodelliselta, että oon omistanut sellaisia ystäviä. Kun ne ovat sitten jättäneet kaikista kipeimmällä tavalla. Haavoittaneet jonnekin niin syvälle, ettei se kipu häviä varmaan koskaan. Joskus mä toivon, etten olisi koskaan tutustunut niihin. Mutta jos en olisi, en olisi tässä. Vahvempana kuin koskaan. Vaikkei musta aina siltä tunnu.

Kun on kerran ollut pohjalla, tuntuu siltä pitkänkin ajan kuluttua. Kuin silmien edessä olisi usvaa, joka estää näkemästä tulevaisuuteen. Joka vie mukanaan ilon ja kaiken onnellisuuden.

Pimeää.
Se estää näkemästä valoa.
En saa happea.
Kaikki tulee samalla kertaa päälle.
Mustuus ja kipu.
Tunne, että olen yksin.
Taas. 

8 kommenttia:

 1. voimattis, haleja❤

  niiin samoja ajatuksia kun sulla, ymmärrän niin hyvin. Parin kuukauden päästä yhteishaut ja tulevaisuus vielä ihan kysymysmerkki. Mutta ehkä tää tästä vaikka siihen on tosi vaikee luottaaa varsinkin silloin kun on ihan pohjalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤️
   Pitää vaan luottaa et asiat menee niinku ne on tarkotettu

   Poista
 2. Voi mattis♥ Kyllä se oma juttu löytyy vielä. Ihan varmasti. Se saattaa viiä aikaa mut joku päivä sä teet vielä työtä sun suurimman haaveen eteen. Muista kaikista synkimpinäki hetkinä et sulla on lähellä paljo ihmisiä jotka välittää ja rakastaa. Se ei aina siltä tunnu,sitä ei monesti ees pysty uskoa että ois. Mutta kun vaan vaikka joka aamu ylös noustessa ja illalla nukkumaan mennessä voisit sanoa itelle että oon tärkeä,mustaki välitetään. Välitetään varmasti,oli tilanne mikä tahansa. Koskaan kukaan ihminen ei oo yksin vaikka se tän suuren ja pahan maailman keskellä siltä tuntuiski. Voimahali sulle sinne♥ Oot ajatuksissa.

  VastaaPoista
 3. Elämä kantaa taatusti- vaikka siihen on välillä vaikee luottaa. ❤️ Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Emmä osaa sanoa muutako että paljon sydämiä ja haleja sulle. <3<3 Muista, ettet oo koskaan yksin! Me ollaan tässä sun rinnalla sua tukemassa, aina. <3

  VastaaPoista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤