keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

hymyilen


18 ja ajokortti. Paljon vastuuta, aikuistumista, mutta myös vapautta. Valvoin synttäriyönä myöhään, kun uni ei tullut ja aamulla oleva inssi jännitti. Kun kello näytti yli kahtatoista, aloin vähän panikoimaan. Enkö mä vois vaan jäädä 17 vuotiaaksi. Mikä pakko mulla on saada se ajokortti nyt. Enkö mä vois vaan elää nuoruutta ilman murheita vakuutuksista, puhelinliittymän muutoksista ja muista. 

Oon ollut onnellinen. Lähentyneistä ystävyyssuhteista, lehtihaastattelusta, onnellisuudesta, töistä ja siellä olevista lapsista. Joinakin päivinä pilkahtelevasta auringosta, blogien lukemisesta ja ruuan laitosta.

Yhessä vaiheessa lukion kesken jättämisen jälkeen, mietin, oliko päätös oikea. Nyt en kadu sitä ollenkaan. Odotan innolla nyt keväällä tapahtuvia reissuja ja ystävien kanssa olemista. Odotan myös kesää ja niitä kaikkia kokemuksia, mitä se voi mulle antaa. Odotan syksyä, uudelle paikkakunnalle muuttoa, uusia ihmisiä, uutta koulua ja opiskelua. 

Mulla on kaikki hyvin. Asiat järjestyy aina lopulta, vaikka syksyllä olin ihan varma, etten mä ikinä löytäisi omaa paikkaani.

Onnellinen ja hymy huulilla. Se on tärkeintä just nyt.
10 kommenttia:

 1. Ihana postaus, hyvä että oot onnellinen! :)♡

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa mikä postaus! onnea 18-vuotiaalle♥

  VastaaPoista
 3. Oi että oli ihana postaus ja mulle tuli tästä hyvä mieli! Onnea tosi paljon, oot kuitenki jo täysikänen!♥

  VastaaPoista
 4. Voi että miten ihana postaus Mattis! <3

  VastaaPoista
 5. Mä niin muistan ton fiiliksen ku oli täyttäny 18. Nauti! ❤

  VastaaPoista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤