lauantai 17. kesäkuuta 2017

mä oon ja silti en sillä hetkellä oo

Tuntuu niinku mun sydäntä revittäis joka suuntaan. Ku tuntee välillä niin vahvoja tunteita ja sitten taas ei mitään. 

Istun parvekkeella. Yksinäisiä pisaroita tippuu katoksen lautojen välistä. Yhtä yksinäisiä, miltä musta tuntuu sillä hetkellä. Tajuan ehkä ensimmäistä kertaa, että mä olen yksin, suuren maailman keskellä. Enkä mä voi puhua kenellekkään miltä musta tuntuu. 

Sitten tulee tyhjyys. Se imee musta kaiken tunnon, eikä enää tunnu miltään. Tekee mieli vajota pohjaan. Hävitä tuhansiksi atomeiksi taivaalle. Yksin. Niin yksin.

Suljen silmät. Mä en halua nähdä ympärille. En halua nähdä onnellisia ihmisiä, enkä kauniin vihreitä puita. Tunnen itseni rumaksi. Tulee halu haihtua näkymättömiin, kun musta tuntuu ettei missään voi olla aito.

Mä en voi itkee. Enkä puhua. Mä en voi olla hiljaa. 

Ymmärrän todella mitä tarkoittaa tunnekieli. Sitä mä en voi käyttää täällä. Kukaan ei ymmärrä, eikä voi ymmärtää miltä musta tuntuu. Kun välillä koko maailman mustuus kasaantuu mun ympärille. Kun on vaikea hengittää. Kun ei yksinkertaisesti tunnu miltään.

Ja mä vaan oon. Ja silti en sillä hetkellä oo.

6 kommenttia:

 1. Voi että ku haluaisin vaan halata sua lujasti ja sanoo, että sää et oo yksin. Sää oot ihana ja kaunis ihminen, ja sulla on ystäviä. Tällä hetkellä ne ei vaan oo sun vierellä. Mutta muista, että sää oot meidän mielissä ja sydämissä♥

  VastaaPoista
 2. Et oo yksin. Susta välitetään ja sää oot aivan yhtä arvokas, kun kaikki muutkin! Oli tosi rohkee veto lähtee ulkomaille tollein! Tsemppihali, kyllä sää jaksat ja selviät❤

  VastaaPoista
 3. Ota rauhassa se aika mikä menee siihen, että rakennat sinne uudet rutiinit ja arjen. ❤ se vie jonkun aikaa, sit se tasottuu. Eläkä ota ressiä siitä, mitenkä kauan siinä menee!
  Elä, nauti ja koe uusia asioita nyt kun sulla on siihen ainutlaatuinen tilaisuus! Ja tsemppiä, tiiän ettei se arki sielläkää aina oo helppoa. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noora ❤❤ niimpä, pitäis jaksaa muistaa tuo. Kiitti, ainutlaatuinen tilaisuus todellakin.

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤