maanantai 17. heinäkuuta 2017

kukaan ei voi määritellä millainen tyyppi mä olen

Yöllä mä säpsähdin, kun tajusin, että mä oon ollut jo hetken aikaa onnellisempi kuin mitä mä jaksan muistaa. Musta tuntuu, että tää reissu on auttanut mua löytämään vähän sitä Matildaa takaisin, kuka mä olin muutamia vuosia sitten. Oon ymmärtänyt, kuka mä olen, ja ymmärtänyt myös sen, ettei mikään tai kukaan voi määritellä sitä millainen tyyppi mä olen.

Mä olen hymyilevä ja onnellinen Matilda. Mä olen empaattinen ja ystävällinen. Mä en suutu herkästi ja mä en ole yleensä pitkävihainen. 

Mutta mä olen myös välillä hukassa oleva Matilda, joka ei aina tiedä, mitä mun kuuluu tehdä tai miten mun kuuluu olla. Mä olen myös herkkä ja haavoittuvainen. Mutta mä kokoan koko ajan enemmän ja enemmän sitä kaikkea yhtenäiseksi palapeliksi, joka olen minä.

Mä voin hymyillä aidosti, ilman sen taakse jäävää kipua. Mä voin olla taas onnellinen toisten onnesta. Mä voin nauraa ja sanoa, että mulla menee hyvin. Mä pystyn vihdoinkin elämään ajattelematta koko ajan muiden mielikuvaa minusta. Ja se kaikki tekee mut onnelliseksi

12 kommenttia:

 1. Oi että oli hymyilyttävä postaus.♥ On niin ihana kuulla, että sulla menee hyvin siellä maailman toisella puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤ jotenki ihan käsittämätöntä, et on tämmösessä elämäntilanteessa.

   Poista
 2. ihanasti kirjotettu❤ jokainen kasvaa ja oppii, kokoajan. eksyy ja löytää, toistuvasti. mutta tärkeintä on, että hyväksyy ittensä. tietää omat heikkoudet ja vahvuudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ niin se elämä menee. Välillä on mutkia ja välillä saa mennä hetken suoraa tietä.

   Poista
 3. Tää postaus sai mut onnelliseks. Liikutti.

  VastaaPoista
 4. Nää sun tekstit on ihan mahtavia! Kirjota enemmän :) i like it.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sait mut hymyilee täällä. Piristi päivää. Kiitos ❤ varmasti tulee kirjotettua taas enemmän, ku palaan takas suomeen. Haluan nauttia täällä vielä täysillä viimeisistä hetkistä. Tarkoitus oli kyllä kirjoittaa useammin

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤