tiistai 23. kesäkuuta 2015

Mitä on kauneus?

Mun mielestä kaunis ihminen ei tarkota sitä, että on värjätyt hiukset, hullusti meikkiä kasvoissa, kynsilakkaa yms. Kyllä jotkut ihmiset on kauniita, kun on meikattu silleen luonnollisesti, mutta koska ite en meikkaa, niin mun mielipide on se, että luonnolliset ihmiset on kaikista kauneimpia. En tällä tarkota sitä, että ei vois käyttää huulirasvaa, kihartaa tai suoristaa hiuksia tms.

Joskus on tehty joku sellanen kysely, missä on kysytty pojilta niitten mielipidettä siitä, että millaset tytöt on kaikkien kauniimpia ja kaikki oli vastannu, et sellaset tytöt, joilla ei oo meikkiä kasvoilla.

Aina joskus itellä tulee sellanen olo, et oonkohan mää kenenkään mielestä kaunis. En oo mikään itserakas ja näin, mutta voin sanoo, että omasta mielestäni mää oon ihan suhkot kaunis. Helposti sitä vaan tulee ajateltua, et mitäköhän muut ajattelee musta.

Vielä puolivuotta sitten inhosin mun hiuksia. Ne oli liian paksut, niissä oli rumat kiharat ja ne näytti ihan peikkohiuksilta. Nykyään mää oon oppiny tykkäämään niistä ja eri tavoilla laitettuina ne saa näyttämään tosi kivoilta. Mun hiukset on pitkään ollu tosi huonokuntoset, mutta pikkuhiljaa ne on alkanu tuntumaan taas pehmeiltä ja ne on saanu jo jonkun verran kiiltoaki. Musta tuntuu, että osittain sen karheuden vuoksi mulla on niin kiharaiset hiukset. Ei sellasissa tosi liukkaissa ja hyväkuntosissa hiuksissa meinaa pysyä kiharat, vai ootteko samaa mieltä?

Kauneus voi olla vaikka minkalaista. Sitä, että joku hymyillessään näyttää tosi kauniilta. Sitä, että jonkun ihmisen kasvot vaan on tosi kauniit. Sitä, että meikittömät kasvot on kauniit. Se, että on oma ittensä, voi tehä ihmisestä kauniin. Niin monet asiat. Ei sitä tässä kirjoittaessa hoksaa, mutta sillon ku kävelee vaikka kadulla, niin voi sanoo, että ketkä ihmiset on omasta mielestä kauniita. Toisaalta jokainen ihminen on omalla tavallaan kaunis/komea.

Mitä mieltä te ootte yleensäkin siitä, että mitä kauneus on, ja miten tää oli teiän mielestä kirjotettu?8 kommenttia:

 1. Just hyvin kirjotettu tää! Ja munki mielestä luonnolliset on paljon kauniimpia ku meikatut ihmiset. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva että muutkin kirjottaa tästä aiheesta, koska vaikka siitä on aikaa ku postasin kauneudesta ni edelleen tää aihe kiinnostaa mua. Hyvin kirjotettu ja samaa mieltä oon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osittain sain siitä sun postauksesta inspistä tehä tää! :) Tää on aihe, mistä vois puhua ja kirjottaa vaikka kuin hirviästi. Kiitos ja kiva kuulla! :)

   Poista
 3. tää oli tosi hyvä postaus ja oon nii samaa mieltä sun kans:) täytyy myöntää et ite liian usein aattelee itestä et on ruma eikä kelpaa kellekkää.. mutta sen vielä sanon että oot tosi kaunis sisäsesti ja ulkosesti❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mm, se vaan on helposti niin, että ei pysty olemaan tyytyväinen itteensä. Sää et tosiaankaan oo ruma, vaan tosi kaunis! <3 Eikä, kiitti tosi tosi paljon! <3

   Poista
 4. Tosi hyvin kirjotettu! Tää on tärkee aihe ja siitä herää paljon ajatuksia. Itekin arvostan luonnonkauneutta ja se on mun mielestä kauneutta sanan oikeassa merkityksessä(vähä sekavasti sanottu:D). Mun mielestä oot tosi kaunis ihminen! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei oo yhtään sekavasti selitetty :D Luonnonkauneus on vaan niin <3 Kiitos!! <3 säkin oot!

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤