sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

I love summer


Perjantai meni Siikkiksellä kavereita nähessä. Juttelin ja nauroin. Oli ihana nähä pitkästä aikaa niin paljon tuttuja, kavereita ja ystäviä. Yöllä ajeltiin ystävän luo Oulunsaloon. Kerättiin seittämän kukkaa tyynyn alle siinä toivossa, että nähtäis pojista unia, mutta turha toive oli, tai ainakaan ite en nähny kenestäkään xd. 

Lauantaina juteltiin, pelattiin yhtä lautapeliä, sain hierontaa kipeelle selälle. Soiteltiin pianolla ja laulettiin. Tehtiin yhessä ruokaa ja oltiin vaan. Oli ihanan rento olla siellä. Välillä tuntu, ku ois ollu kotona. Illalla meni taas myöhään ja päästiin nukkumaan vasta yhen jälkeen. Väsytti hulluna ja nukahin hetkessä.


Tänään aamulla syötiin aamupala, kävin suihkussa ja syötiin ruoka. Sitte hyppäsin taas auton kyytiin ja mut nakattiin juna-asemalle. Hyvästelin ihanat ystävät ja lähin ostaa junalippua. Oli vielä parikyt minsaa junan lähtöön, ni kävin ostaa kaupasta karkkia. Niitä sitte söin junassa ennenku se lähti ja ne oli niin äkäsiä, että mun kielelle tapahtu jotaki :D 

Kotona menin heti vaan viltin alle ja nukahin. Ku heräsin, ni olin puhelimella siihen asti, että se simahti ja luin sitte pari kirjaa. Aurinko paisto niin kivasti ulkona, että vein pupun pihalle ja söin siinä samalla jogurttia. Sitäki nykyään oppinu syömään, hyvä minä! Sitte puhaltelin voikukkia, tein kärrynpyöriä nurmikolla, pompin trampoliinilla, kiikuin keinussa, kävelin avojaloin ja kävin cruisailee. Nää pikkujutut teki mut onnelliseksi. Hymyilin vaan ihan täysiä ja melkein naurattiki. Ihan niinku pari vuotta ois menny siinä taaksepäin. 


Nää kuvat on otettu pari kesää sitte. Vaatteet on aika järkyttävät, mutta muuten mun mielestä nää kuvat on ihan kivoja. Sain muuten pariin kappaleeseen nuotit ja toista soitin jo vaikka kuin monta kertaa. Isoveli meinas vähä hermostua. Raukka ku yritti nukkua just sillon. Elämä hymyilee just nyt ja oikeestaan koko kesäloman ollu aivan huippu fiilis. Ei oo tarvinnu ressata, ei oo ahistanu mitkään asiat ja muutenki oon vaan niin onnellinen. Lähen taas ens viikolla reissuun ja nään niin rakkaita ja tärkeitä ystäviä, että en malta oottaa. Sitte nään myös sellasia ihmisiä, joihin oon tutustunu, mutta en oo koskaan nähny. Nyt mä voin sanoa nauttivani kesästä täysillä!
10 kommenttia:

 1. Ihana kukkaisneito kuvissa<3 Ja kuulostaa kivalle juhannukselle!

  VastaaPoista
 2. Oi ihania kuvia sinusta!! Tää oli niin semmonen hyvänmielenpostaus:')

  VastaaPoista
 3. Ihana tää! Kuulostaa niin kivalta sun juhannus, että tuli itellekin hyvä mieli. Ois nii huippu nähä suaki ens viikonloppuna! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sun kommentti sai mut hymyilee :) Hei ois oikeesti tosi siisti nähä! ❤

   Poista
 4. Ihana juhannus sulla ja ihanat kuvat❤
  T.Lumi

  VastaaPoista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤