tiistai 8. maaliskuuta 2016

Uskalla olla oma itsesi


Ootteko koskaan miettiny miten pienistä jutuista me muodostetaan ennakkokäsityksiä. Tuo kaulakoru  "koiranpanta" sai mut ajattelemaan sen käyttäjistä, et ne on sellasia pissiksiä tms. Helppohan se on puhua tuollasta toisista, mutta entä sitten, jos joku saa negatiivisen käsityksen susta jonkun pienen yksityiskohdan takia?

Oon pelänny monesti muiden mielipidettä, ja en oo aina uskaltanu pukeutua ehkä just sillä tavalla, ku oisin halunnu. Tuo "koiranpanta" löysi tiensä munkin koruvarastoon. En tiiä onko joku ajatellut sen nähdessään -Jaa.. Tuollakin.
En välitä. Jos tykkään, niin sitten tykkään.

Muoti on tänäkin päivänä tosi iso juttu, ja siitä puhutaan paljon. Osa arvostaa massaa. Osa taas persoonallista pukeutumistyyliä. Mun mielestä massapukeutumisessa ei oo mitään pahaa, jos oikeesti niistä tykkää, eikä käytä vaan sen takia, että muutkin käyttää niitä, eikä kehtaa olla erilainen.

Ylemmässä kuvassa mulla on kohtuu totinen ilme, ja alemmassa taas hymyilen. Voiko ilmekin vaikuttaa ennakkokäsityksien syntyyn. Kyllä mun mielestä voi. Ylemmästä joku vois päätellä niin, et ihan uhmasta oon laittanu tuon korun kaulaan, ja haluan näyttää, et kyllä mäkin uskallan. Alemmasta ei mun mielestä muodosta niinkään negatiivisia käsityksiä.

Uskalla olla oma itsesi!


8 kommenttia:

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤