lauantai 7. toukokuuta 2016

Ikimuistoinen


Opintomatka alko maanantaina. Matkustettiin Maitoisiin ja nukuttiin siellä leirikeskuksessa yötä. Seuraavana päivänä mentiin Helsinkiin, ja laivalla Tallinnaan.Tallinnassa meillä oli kiertoajelu, ja käveltiin sitte oppaan perässä vanhassa kaupungissa. Käytiin näköalatasanteella, josta näky kivasti vanhaa kaupunkia. Vanhassa kaupungissa oli tosi nätin värisiä kivitaloja ja tosi monta erilaista kirkkoa. Siellä oli myös pieniä katukauppoja. Yhestä sai erilaisia pähkinöitä pussiin ja ihmiset söi niitä sitte siellä kaduilla kävellessään.
Syötiin hotellissa päivällinen ja shoppailtiin Tallinnan keskustassa.Pärnussa nukuttiin kodikkaissa mökeissä ja vietettiin ilta ihanalla hiekkarannalla pelaten, uiden ja valokuvaten. Löydettiin myös rantavedestä kuollut hylkeenpoikanen.

Reissu kesti viis päivää, ja kierrettiin siis Tallinna, Tartto, ja Pärnu. Shoppailtiin melkein joka päivä ja löyty uusia kesävaatteita. Tykkäsin kaikista nuista tosi kaupungeista paljon, mutta Pärnun hiekkaranta ja Tallinnan vanha kaupunki vei mun sydämen. Sinne on kyllä pakko päästä vielä joskus takaisin. Ihmiset ja nuo paikat teki tosta reissusta aivan parhaan 
6 kommenttia:

  1. Oiettä, tuo reissu oli jotain ihan parasta! Tulee ihan kylmät väreet kun aatteleekin sitä.❤

    VastaaPoista
  2. Ihan huippu kuulla et ainaki muilla oli huikee reissu♥

    VastaaPoista
  3. Huikia reissu ihanien ihmisten kanssa!♡

    VastaaPoista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤