maanantai 28. elokuuta 2017

valovuosi

Opisto.

Se oli koti ja turvapaikka. Satama sen kaiken ajatusmyrskyn keskellä. Se oli mulle paikka missä sain hengähtää. Kuunnella itseäni, mitä mä haluaisin mun elämältä ja tulevaisuudelta.

Se oli turvallinen vuosi. Siellä mulla oli perhe, jonka kanssa jaettiin ne hyvät ja huonot hetket. Jokaisella oma tiensä kuitenkin kuljettavanaan.

Se oli teenjuontia aamulla keittiönpöydän ääressä katsellessa samalla sumua ikkunasta. Se oli oppitunteja silmät ristissä. Se oli lentopallon pelaamista viimeisille minuuteille asti salissa ennen kuin kaikki häädettiin ulos. Se oli lumisotaa melkein koko opisto porukalla. Eräretki luonnon ääreen. Se oli onnellisuutta ja haikeutta. Joskus itkua onnesta, joskus surusta.

Se oli syvällisiä keskusteluja kynttilän valossa. Mutakakun leipomista ja jäätelökutsuja. Se oli laavulla tai tulen ääressä istumista. Laulamista aulassa pianon ympärillä. Se oli pitkiltä tuntuvia jonoja ruokalaan. Hyvää ruokaa ja joskus ei niin hyvää.

Se oli aikaa rakkaiden ystävien seurassa. Joskus yksin olemista, kun tuntui, että tarvitsi vain aikaa ajatella. Se oli revontulia ja tähtitaivaan ihastelua. Paukkupakkasia ja kauniita aurinkopäiviä.

Oli rinnallakulkijoita, taivaan lintuja, joilla jokaisella sama määränpää. Oli enkeleitä nostamassa ylös aina uudestaan ja uudestaan, kun omat voimat oli lopussa.

15 kommenttia:

 1. Niin kauniisti kirjotettu, voin yhtyä jokaiseen sanaan. ♥

  VastaaPoista
 2. Niin ihanasti kirjotettu. Sitä se opisto oli <3

  VastaaPoista
 3. Tää on niiiiiiin ihanasti kirjotettu että satutti lukia ku ite ei päässy opistoon

  VastaaPoista
  Vastaukset


  1. Mun pikkusiskokaan ei päässyt.. pitää vaan jaksaa muistaa se, että se oli tarkoitettu näin. Ja jos yhtään tuntuu, niin opistoon voi mennä vanhempanakin :)

   Poista
 4. Harmittaa ku en ees hakenu opistoon( eihän sitä tiiä oisinko päässy) ja ku nytki oon aika hukas elämässä nii tollanen paikka vois tehä hyvää. No voi sinne kyl myöhemminki joskus hakea...
  Ihana postaus♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm.. Tsemppihali täältä sulle ❤ Todellakin voi hakea myöhemminkin.
   Kiitos paljon! ❤

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤