tiistai 8. elokuuta 2017

sain siivet selkään


Se kesä oli erityinen. 

Mä kasvoin mun ajatusten kanssa ja kasvoin ihmisenä. Olin erityisen onnellinen. Oli vapautta ja ymmärrystä, että mulle oli paikka maapallolla. Oli kymmeniä kohtaamisia uusien ihmisten kanssa. Rakkaiden ystävien jälleen näkemisiä. 

Oli yksi mukava poika ja hetket sen kanssa. Oli suloinen naapurin mies, jonka luona oli hevosia, joita mä sain hoitaa. Oli koti, jossa oli turvallista olla. Perhe, joka välitti niin paljon.

Oli auto, jolla kerrytettiin satoja kilometrejä. Jonka kyydissä puhuttiin asioista maan ja taivaan väliltä. Oli kielileiri ja huippuja ihmisiä. Oli koskettavia keskusteluja ja onnen kyyneleitä. Oli naurua ja iloa. Onnellisuutta.

Oli snäppikeskusteluja kavereille suomeen. Hippunen ikävääkin. Oli hyvää ruokaa ja ihania ruokapaikkoja. Oli kauniita järviä ja lumoavia auringon laskuja, joita olisi voinut katsella ikuisuuden.

Oli muuttunut minä, jolle kasvoi siivet selkään ja jolle elämä näytti uusia ulottuvuuksia. Oli minä, joka oppi rakastamaan elämää. 

16 kommenttia:

 1. En mä kestä ku niin kauniisti kirjotettu!! ❤
  Nauti, oot ansainnu kaiken onnen ympärille mikä sulla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä mä kestä miten ihanasti kommentoitu ❤ Ihana, että ajattelet noin :)

   Poista
 2. Voi että Mattis kauniisti kirjotettu♥ oon onnellinen sun puolesta!

  VastaaPoista
 3. En tiiä tuliko se mun eilen lähetetty kommentti ikinä perille niin kokeillaampa nyt uuestaan :-D Haluan vaan sanoa sen, että mattis mää oon aivan äärettömän onnellinen sun puolesta, just sää ansaitsit tonkaltasen kesän. <3 Ja tuo kuva saa mut hymyilemään, aivan i h a n a !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän melkein alkaa vetistelee, ku on niin ihania kommentteja ❤ Mä oon onnellinen, että mulla on sut ystävänä, joka voi olla onnellinen toisen onnesta.
   Se on varmaan aidoin hymykuva musta ikinä :)

   Poista
 4. Niin onnellinen olen myös minäkin sun puolesta. <3 Asioilla on tapana aina järjestyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että! ❤ sen oon kyllä viime päivinä huomannut

   Poista
 5. Heti ku näin tuon kuvan, niin aloin hymyilemään tämän päivän leveintä hymyä. Tuossa kuvassa näytät niin aidosti onnelliselta, että se tuo mulle hyvän mielen! Koko postaus vaan lisäs mun hymyä ja hyvää mieltä, ja oon vaan niin ilonen, että just sää sait kokea noin ihanan kesän! Mää toivon todella, että tuommonen hymy ja onnellisuus sais säilyä sun elämässä vielä pitkälle eteenpäin. Oot Mattis kaunis ja ihana ystävä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla 😊 Niimpä, sitä mä toivon itsekin. Oi että, kiitos paljon ❤

   Poista
 6. Hyvin tiivistetty koko reissu ja kesä💗

  VastaaPoista
 7. Sun kirjotukset täällä saa mun haaveet kesästä Amerikassa suurentumaan. Ehkä lähenki ja voin kokea jotain samaan mitä sie oot kokenu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lähtemään. Se antais varmasti paljon ❤

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤