sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Onnellinen kesästä


Kesätyöt on puoleksi ohi. Juhannus meni mökillä perheen kanssa ollessa. Sytytettiin kokko, paistettiin makkaraa ja uitiin. Oli muuten tosi lämmintä vettä. Nautittiin lämpimästä ilmasta, kauniista auringonlaskusta ja tyynestä järvimaisemasta. Kävin melomassa kanootilla ja nukuin vintillä päikkärit.

Mun kesään ei oo vielä mahtunu kovin paljon mitään erityistä. En vaan oo saanu aikaseksi tehtyä oikein mitään. Kävin juhannusta ennen ystävän luona yökylässä ja oli niin ihana pitkästä aikaa jutella, vaihtaa kuulumisia ja muutenki vaan nähä.

Lomalla yks tärkeimmistä asioista mulle on se, että näkee ystäviä ja kavereita, joita ei välttämättä oo nähny koko talvena, ja on pitäny vaan puhelimen kautta yhteyttä sillon, ku on kerennyt.


Vaikka en tosiaan oo tehny paljon mitään, niin silti on ollu asioita, jotka on saanu hymyilemään ja joista oon ollut tosi onnellinen.

-Opintomatka Viroon. Siitä on jo aikaa, mutta se oli jotenki vaan niin ihana viikko, vaikka oli rankkaa matkustaa niin paljon bussissa. Olin eka kertaa laivassa ja tykkäsin siitä laivamatkastakin paljon.

-Lontoo. Oon joskus nuorempana unelmoinu pääseväni Lontooseen, ja nyt se unelma sitten toteutu. Ei varmaan tarvi hehkuttaa enempää. Tykkäsin!

-Viikko isosena riparilla. Alkuviikko oli raskas, ku unirytmit oli ihan sekasin, mutta oli jotenki niin mukavaa olla isosena, vaikka jalat on täynnä sääskenpistoja.

-Juhannus mökillä ❤️

-Talviturkin heittäminen.

-Laulaminen, panhuilun ja pianon soittaminen.

-Auringon paiste ja se, että on ollu niin lämmintä.

-Kesä. Se on täällä ja en vaan vieläkään oo kunnolla sisäistäny sitä. Mutta rakastan ❤️

Mitkä asiat on saanu teiät onnelliseksi nyt kesällä?

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Oispa mukava nähdä Torniossa?:)

  VastaaPoista
 2. Niin kiva postaus <3 oispa kyllä huippu jos mekin nähtäs Torniossa! :)

  VastaaPoista
 3. Sun pitäis kirjottaa joku kirja ku oot näi taitava. Su tekstit saa aina miettimää. Kaikkee hyvää sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmonen on tekeillä. Iso kiitos, kaikkea hyvää sullekin ❤️

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤