lauantai 20. elokuuta 2016

hymyilen just sulle


Pari päivää kaverin mökillä takana. Huikee meininki. Sitä hymyn määrää. Kyyneliäkin. Onnellisuutta. Jotain aivan käsittämätöntä hyvän olon fiiilistä.

Lukio elämä alko. Alku on ollut kuoppainen. Kaikki tuntuu niin raskaalta. Miten läksyjen tekoonkin käytetty aika on nelinkertaistunut. Koulun jälkeen tekis mieli vaan mennä peiton alle sänkyyn. Painaa pää tyynyyn ja sulkea silmät. 

Ajatuksia on liikaa. Musta tuntuu, että päässä pyörii aina yhtä paljon asioita. Vaikeuksia nukahtaa, kun ei saa ajatuksilta rauhaa. Stressiä. Kaikki on niin uutta. Jotain vanhaakin. Tuttu koulurakennus. Tutut opettajat. Tuttuja ihmisiä.

Omalla tavallaan lukiossa on rennompaa, kuin yläasteella. Yritän pitää stressi tason alempana. Että en väsyisi sen kaiken kuorman alle.

Hymyilen. Just sulle.

Ja hymyilen maailmalle.

Hymyilen sille, että on niin paljon syitä, miksi hymyillä.

8 kommenttia:

 1. ❤ tsemppiä tuleviin koitoksiin, tuut ihan varmasti selviämään lukiosta kunnialla läpi vaikka se välillä mahottomuudelta tuntuski! Muista antaa itelleski aikaa ja tehä koulun ohella myös semmosia asioita joista oikeesti nautit, koska sillon jaksaa niin paljo paremmin niitä koulujuttujaki ku muistaa rentoutua ja levätä tarpeeks usein. Jotenki tosi ihana tuo postauksen loppu, se pisti mutki hymyilemään.❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mä ainaki toivon. Pitää yrittää viettää aikaa kavereitten kans koulun ulkopuolellaki. Oi ihana, ku sai hymyilemään ❤

   Poista
 2. Mattis -tää aitous on yks sun blogin iso aarre ❤ pidä se, sillä pidän siitä. Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja tsemppiä lukioon!:)

  VastaaPoista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤