maanantai 23. huhtikuuta 2018

sun juttu

Älä anna yhdenkään ihmisen sanoa, millainen sun pitäis olla tai mitä sun pitäis tehdä sun elämällä. Tee just niinku sä haluat. Sä et tarvi kenenkään hyväksyntää sun valinnoille.

Päätä, mihin haluat tähdätä ja tavoittele sitä. Pienillä stepeillä eteenpäin. Uskalla asettaa tavoitteet myös korkealle, jos sun kunnianhimo ja intohimo sitä asiaa kohtaan on suuri.

Älä luovuta, vaikka eteen tulis epäonnistumisia ja tuntuis siltä, ettet sä ikinä pysty johonkin. Yleensä löytyy joku muu tie, mitä kautta sä voit saavuttaa samoja asioita.

Oo ylpeä itsestäsi. Sun, jos kenen, pitäis olla se tyyppi joka hihkuu riemusta tai hyppii ilosta, ku joku asia menee nappiin, sä saat opiskelupaikan jne.

Oo avoin uusille ideoille. Läheisiltä saa paljon hyviä vinkkejä ja neuvoja. Niitä kannattaa hyödyntää, jos ne vaan yhtään kolahtaa.

Älä ujostele haluta jotain, joka tuntuis muitten mielestä pähkähullulta idealta. Se jos joku voi olla se, mitä sun kuuluis kokeilla ja tehdä. Ehkä sieltä löytyy se jokin, mikä on just se sun juttu.

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana, rohkaiseva postaus! Nuo on kyllä tärkeitä asioita, jotka jokaisen pitäis muistaa! Oot ihana❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Jep, voi ku itekki muistais aina sillon, ku tuntuu, et elämä vaan junnaa paikallaan, eikä mitään muutosta tapahdu

   Poista
 2. Ihanan tsemppaava postaus, just semmosia asioita, mitkä pitäs koittaa muistaa useemmin. Oot niin hyvä kirjottaan, sun kirjotuksissa löytyy aina tunnetta ja sisältöä.❤️

  VastaaPoista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤