tiistai 20. helmikuuta 2018

aika unelmoida ja tehdä unelmista totta

 

Joskus musta tuntuu, et mä pelkään unelmoida. Pelkään, ettei ne unelmat toteudu. 

Kirjoitin toiseen blogiin joku aika sitten sitoutumiskammosta. Siitä, et epäilen mulla olevan se. 

Kävin viikko sitten normaalissa terveystarkastuksessa, jossa sitten juteltiin terveydenhoitajan kanssa monenlaisista asioista. Mun uniongelmista ja siitä onko mun menneisyyden tapahtumat vaikuttaneet siihen, miksi ahdistaa ja mistä paha olo on kummunnut.

En saanut suoria vastauksia, mitä en tosin olettanutkaan, mutta jotenkin se käynti avas mun ajatuksia ja ehkä pelkotilojakin. Tajusin, että oon pelännyt monia asioita turhaan ja pienemmällä stressaamisella tekisin elämästäni paljon mukavampaa ja iisimpää itselleni.

Mä sain vinkkejä siihen, miten saisin nukahdettua paremmin ja miten voisin poistaa stressiä, ettei se kasaantuis öihin, jolloin ois tärkeää saada nukuttua. Sain myös ohjeita, miten voisin huijata mun mieltä toimimaan tietyissä tilanteissa eri tavalla, jotta mä en joka ikinen kerta ahdistuisi ja panikoisi.

«Älä anna ahdistukselle syitä. Jos tuntuu siltä, että kohta ahdistaa, niin ajattele muita asioita, äläkä mieti ahdistusta ja sen syitä ja sillä tavalla lietso sitä sun oman pään sisällä»

Oon pelännyt sitoutua. Pelännyt rakastaa. Pelännyt joutua jätetyksi ja niimpä mä olen itse ajanut itseni tilanteisiin, joissa ainoa vaihtoehto on ollut paeta ahdistusta ja koittaa vain unohtaa.

Mä teen joka päivä duunia itseni kanssa, jotta voisin vielä joku päivä rakastaa ja kokea olevani rakastettu ilman pelkoa ahdistuksesta ja jätetyksi tulemisesta.

Aika unelmoida ja tehdä unelmista totta. Let's go!

6 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen asenne sulla, jotenki tuli semmone hyvä mieli tästä postauksesta, että oikeesti ittensä kans voi tehä sitä työtä niin paljo, että lopulta osaa rakastaa ittiään ja muita! Oot aivan huippu kirjottaa ja tykkään muutenki tästä sun blogista❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän, ettei kommentit oo mikään itsestäänselvyys, mut hetken kerkes käydä jo ajatus mielessä, et apua, oliko tää postaus sittenki niin huono, ettei ketään kiinnosta.

   Ihana sä, kiva kuulla, et koet ja näät sen noin. Yritän kyllä olla positiivinen, vaikkei se aina välttämättä onnistu. Kiitos paljon kivasta kommentista! ❤

   Poista
  2. Yritin kommentoida tota jo aiemmin mutta jostain syystä en pystyny, aina epäonnistu kommentin lähettäminen. Mietin et olikoha bloggerissa joku ongelma pari päivää, ku ei voinu lähettää vaikka monesti yritin. Että ei kyllä tosiaankaan ollu huono postaus, mutta mulla ainakaa ei kommentointi toiminu!❤

   Poista
  3. Mm. Voi olla ihan mahollista. Joskus käy niin, et joku kommentoi jotain ja siitä tulee ilmoitus sähköpostiin, mut kommenttia ei ikinä ilmesty tänne blogiin. Harmittaa aina niiden puolesta, joille on käyny joskus niin. Onneksi sitä tapahtuu aika harvoin.

   ❤❤

   Poista
 2. Tää sun blogi on kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! ❤ tämmönen palaute merkkaa mulle paljon

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤