keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kuule toive heikkojen

Kuule rukous, kuule huoli, kuule toive heikkojen. Anna ilon, anna toivon, olla vapaus ikuinen. Lupaa vastaus, lupaa rakkaus, anna onni iäinen.

Kipua. Ei toivoa missään. Ei elämän iloa. Ei haaveita tulevaisuudesta. Kuka toisi sen onnen? Rakkauden, joka saisi unohtamaan kaiken muun. Kuka ei jättäisi enää koskaan yksin? Kuka pysyisi vierellä silloinkin, kun kaikki tuntuisi vaikealta.

Laula, laula, pieni laulu. Itke ystäväni. Kuule murhe, kuule huoli, toive heikoimmankin. Lennän, lennän, luokses juuri. Autan heikoinpaakin. 
Työnnetty on vesille, tuo pieni purtemme. Kun aalto puskee veneeseen ja tuuli purjeisiin, mä tartun käteen ystävän ja mursky kaikkoaa. Kun yhdessä näin olemme, me heikot lapsoset. Tarvitsemme rohkeutta, toinen toistamme. On elämämme vaikeaa, kun myrskyt puhaltaa. Kaipaamme silloin tukea, jonkun ystävän. Kun yhdessä näin kuljemme, on matka helpompaa.

Runot, tekstit ja novellit, joita julkaisen tässä blogissani, ovat fiktiivisiä, ellei toisin kerrota. Osa voi kuitenkin perustua tosi tapahtumiin. Elä kopio niitä!

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana tää. <3 taitavasti kirjoitettu!

  VastaaPoista
 2. Aivan totta joka sana, ystäviä tarvitaan aina❤️ Ja osaat aivan superyyber hyvin kirjottaa!! Sanon tän varmaa miljoonannen kerran mut ei se vaa muutu mihkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :) Kiitos :D Ehkä mä alan pikkuhiljaa tajuamaan, että jotkut oikeesti pitää näistä!

   Poista
 3. Waaaau! Aivan mahtavan ihana tää! Tosi hyvin kirjotettu!:D

  VastaaPoista
 4. <3ihana. ei voi muuta sanoo. :)
  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 näitä kommentteja on aina ihana saada

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤