lauantai 28. maaliskuuta 2015

Muistatko kun

Käveltiin metsäpolkuja pitkin ja kerättiin mustikoita värikkäisiin kuppeihin. Istuttiin laiturilla ja välillä pulahdettiin uimaan. Soudeltiin traktorin kumirenkaalla ja hypittiin veneestä veteen. Ongittiin ja yritettiin saada ämpäriin kalanpoikasia. Katseltiin illalla auringonlaskua, ja syötiin makkaraa ja lettuja.
Muistatko, kun naurettiin illalla niin paljon, että mahaan sattui. Kuvattiin videoita, jotka jälkeenpäin hävetti. Juotiin teetä ja syötiin sämpylöitä. Soitettiin pianoa ja laulettiin niin lujaa, että ääni melkein lähti.
Muistatko, kun istuttiin sohvilla ja meitä paleli. Juteltiin ja naurettiin. Välillä soitettiin ja laulettiin. Oli oppitunteja ja lyhyitä taukoja. Vaellettiin metsässä ja katseltiin kauniita maisemia. Oli tyttöjen ilta. Naurettiin isosten sketseille ja säikähdettiin isäntää. Juostiin yömekot päällä toiseen soluun ja kerrottiin juttuja yömyöhään asti. Kirjoitettiin yhtenä iltana asioita toisista sydämiin. Laulettiin viimeisiä lauluja ja hyvästeltiin. 


Muistatko, kun oltiin päivä lapsia. Leikittiin pikkuautoilla ja käytiin keinumassa. Naurettiin pimeässä ja karattiin monta kertaa ulos. Oli vain niin hauskaa.Muistatko, kun istuttiin vierekkäin sängyllä. Halasit minua ja silitit selkää. Kuuntelit, kun kerroin vaikeita asioita. Pysyit siinä vierellä niin kauan, että oli helmpompi olla.


Muistatko, kun soitin ja oli vaikea kertoa, että mikä oli. Silloinkin sinä kuuntelit. Sen puhelun jälkeen oli vain niin hyvä olla, että hymyilin niin kauan, kunnes alkoi sattua. 


Muistatko kaikkea muutakin. Niitä yhdessä vietettyjä hetkiä. Muistoja, joihin on aina yhtä ihana palata. Muistatko paljon sellaistakin, jota minä en muista. Teen tästä haasteen. Haastan siis kaikki tämän postauksen lukevat bloggaajat tekemään tämän. Kirjoita siis muistoja tälla tavalla, kuin minä tein ja laita tekstin otsikoksi-Muistatko kun. 


10 kommenttia:

 1. Olipas taas ihana postaus! Täällä ainakin yks bloggaaja joka ottaa haasteesi vastaan enemmän kuin mielellään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ja ihan huippu, jos teet tän! :)

   Poista
  2. Kiitti vielä tosi paljon aivan huikeesta postausideasta! Oli tosi kiva tehä tää postaus :) jos haluat käyä kurkkaamassa
   ni se löytyy nyt mun blogista :)

   Poista
  3. Ole hyvä ja käyn tsekkaa :)

   Poista
 2. Niiiin ihana postaus! Mäki toteutan tän ihan mielellää:)

  VastaaPoista
 3. mahtava tää! ihana :) mäki todellaki teen. kiitos siis haasteesta :)

  VastaaPoista
 4. Apua en vissii muistanu kommentoia sillo ku luin tän, mutta nyt kommentoin et aivan ihana tää!!❤️ Kirjotinki jo katinalle, Mut tää lähtee heti ekana toteutuksee!

  VastaaPoista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤