tiistai 17. maaliskuuta 2015

Erilaisuus on rikkaus


Puhuin tänään kaverin kanssa erilaisuudesta ja siitä, et miten paljon mä ainakin ajattelen mun ulkonäköä ja mulla on siitä jonkun verran paineita. Jotenki mä en ainakaan tällä hetkellä tykkää mun kiharoista, vaikka kaikki aina sanoo, et ihanat ja mäki haluisin tollaset. Sit mä haluisin kapeemmat jalat yms. Mun kaveri sit sano ihanasti -Ne kiharat on osa sua ja siks ne sopii sulle. Toiset yrittää tuuheuttaa hiuksia ja sä haluisit latteemmat.

Mun pitäis olla lukemassa bilsan kokeeseen, mut blogi vie ainakin vielä hetken voiton. Tosi monessa paikassa puhutaan ulkonäöstä, sen aiheuttamista paineista, anorektikoista ja siitä, et onko ite tyytyväinen omaan ulkonäköön. Mun kaveri sano myös, et on sellasia ihmisiä, jotka on sinut oman ulkonäkönsä kanssa, mutta silti ne saattaa ajatella, et mulla on esim hirveen leveet hartiat. Ne vaan antaa sen asian olla ja ei piä sitä huonona asiana. Mä haluaisin olla täysin tyytyväinen mun ulkonäköön, mutta mä tiiän, että en tuu koskaan olemaan. Näitten asioitten kanssa pitää vaan osata elää ja ymmärtää, et kaikki on täydellisiä just sellasina, ku ne on ja esim hiusten kiharuutta ei tarvi rueta suoristaa.

Mitä mieltä te ootte teiän ulkonäöstä ja ootteko koskaan ajatellu, et haluaisitteko, et teillä ois joku toisin?


8 kommenttia:

 1. miks mulle Ei oo tullu bloggerii näitä postauksia o.o mut hyvä postaus!:) oon todellaki miettiny iha sikana et Miks mä en voi olla semmone ja tämmöne. em oo läheskää aina ollu tyytyväinen itteeni. vieläki om monta kohtaa ja asiaa jotka voisin muuttaa, mut toisaalta ne om osa mua ja oon hyväksyny ne itelle. vaikka välillä tulee olo ettei oo yhtää tyytyväine itteensä, nii silti yleensä kuitenki osaa arvostaa itteensä semmosena kun on. välillä seki tosin on vaikeeta mut kyllä mä voin sillee sanoo et oon onnellinen tämmösenäki! :)
  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii. Onneksi kuitenki yleensä on tyytyväinen omaan ulkonäköön eikä siitä tuu sitten jäätäviä paineita. Ihana, jos voit sanoo tuolleen, että että oot onnellinen sellasena, ku oot :) kiva, ku kommentoit ja en tosiaankaan tiiä, että miks nää postaukset ei näy..

   Poista
 2. Ihanasti kirjotettu tää! <3
  Ja toi on ihan totta, että just esim. toi et ne kiharat on osa sua ja siks ne on niin ihanat!
  Kyllä itekki tulee aateltua useesti et miks mulla on näi isot jalat tai mahassa on olevinaa ''läskibäck'' ja kaikkee muuta mut pikkuhiljaa tajuu et on täydellinen just sellasena kun on. Muaki ärsyttää hiukset ja just nuo jalat ja vatsa mitä tuohonki kirjotin, mutta hei, mitä sitte. Ne on osa mua ja ne vaa pitää oppii hyväksyy. :D Kirjotan lisää wappiin, koska en viiti tähän stoorata, haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti ♥ ja nii, pitäis vaan yrittää muistaa. Joo käyn tsekkaa, kuhan pääsen nettiin :)

   Poista
 3. Kiva postaus!:) erilaisuus pitäs osata aatella rikkautena, eikä haittana. Kaikkien pitäs osata aatella että on just hyvä sellasena kun on. "Aitous on täydellisyyttä"

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus❤ Noi hiukset on osa sua. Et olis sinä ilman niitä. Erilaisuus on oikeasti rikkaus, ja on oikeesti rikkautta että täällä maailmassa kaikki on erilaisia. En mäkään aina muista hyväksyä itteä ja tulee mieleen vaan ne asiat mitkä on itessä huonoja. Pitäis silti aina muistaa arvostaa itteä sellasena ku on. Oon ottanukki tavotteeksi et sanon itelle joka aamu ku katon itteä peilistä, sanon että kaunis minä :D:DD Oot mattis ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii :) Alan jo pikkuhiljaa tottua siihen ajatukseen. Tuo ois muuten hyvä ohje kaikille, jotka ei aina muista arvostaa omaa ulkonäköä :) ja sinäkin.oot ihana! <3

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤