tiistai 10. tammikuuta 2017

helpottunut


Mitä mulle kuuluu?

Oon tällä hetkellä vielä lukiossa. Kuinka kauan, sitä en tiedä itsekään. Päätös tulee nyt keväällä. Mä oon menossa tekemään työhakemusta ja sen jälkeen mulla alkaa oppisopimuspaikan etsiminen. Mulla  alkaa olla aika selkeät ajatukset mun opiskelua ja lähitulevaisuutta varten. 

Kevät menee joko lukiossa tai töissä. Kesäksi lähden Pohjois-Amerikkaan ja syksyllä ainakin toivottavasti alkaa viimeistään oppisopimus ja siinä samalla opiskelen itselleni lähihoitajan paperit. 


Tää kevät on lukion puolesta rentoa, kun mulla on jokaisessa jaksossa vain muutama kurssi. Mulle tekee hyvää ottaa nyt vain iisisti ja jaksan paremmin harrastaa koulun lisäksi. Tällä hetkellä mulla on fiilistä alkaa käymään säännöllisesti salilla ja lenkillä. Olen taas alkanut piirtämään ja maalaaminen ois myös mukavaa jossain välissä. 

Oon onnellinen ja helpottunut. Stressiä riittää vielä ensi syksyä ajatellen, mutta ainakin mulla alkaa olla selkeät suunnitelmat, mitä mä haluan olla. En oo enää niin eksyksissä. Syksyn aikana opin sen, että asiat oikeasti järjestyy, kun jaksaa vaan luottaa tulevaan. 

10 kommenttia:

 1. ❤️! Niin huippua kuulla, oon onnellinen sun puolesta!! Muistutappa jos en tänää tai huomenna oo laittanu viestiä, että laitan :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä että sun tulevaisuudensuunnitelmat on selkeytynyt!:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kuulla, että kaikki alkaa vihdoin järjestymään. Ihan huippua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva, kun sä ajattelet noin! Mutta siis on kyllä ihan huippu ❤️

   Poista
 4. Oon jotenki ilonen sun puolesta❤ ja ihanaa, että jaksat pitää tuon asenteen yllä; kyllä sä selviät ja kaikki järjestyy❤ :)

  VastaaPoista
 5. Löysin tän sun blogin vasta ja oon lueskellu näitä sun postauksia. Jotkut sun tekstit on kolahtanut ja kovaa. Sulla on tosi mahtava asenne, jatka näitte hienojen tekstien kirjottamista!<3

  VastaaPoista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤