keskiviikko 26. elokuuta 2015

Rakastan kesää, mutta rakastan myös syksyäNää kuvat saa mut hymyilee. Ne on niin valoisia ja kesäisiä. Outo ajatella, että kesä on oikeesti kohta ohi. Yks mun unelma on nyt täyttynyt. Sain sen mun haaveileman järjestelmäkameran ja lisäksi kolme objektiivia siihen. Nyt ootan vaan sitä, että pääsen kuvailemaan ihmisiä ja kaikkea mitä vaan mieleen juolahtaa. Kukkien kuvaaminen ei oo enää se mun juttu, vaan ihmisvalokuvaus kiehtoo tosi paljon. Lisäksi kaikki erikoisemmat kuvausjutut ja aioin kyllä toteuttaa niitä mahdollisimman pian.


Rakastan kesää, mutta rakastan myös syksyä. Sitä, kun vihreä väri katoaa ja sen tilalle tulee oranssin ja punaisen eri sävyt. Rakastan niitä kauniin värisiä vaahteran lehtiä ja kaikkea sitä syksyistä tunnelmaa. Tuikkuja ikkunoilla, tuulitakkien käyttöä, maihareita, sateenvarjoja ja vesisadettakin. Ei vesisade oo sillon ihanaa, kun polkee kouluun ja housut kastuu litimäriksi. Mutta aina sillon tällön on ihana katsella vesisadetta, ehkä kääriytyä vilttiin ja lukea joitain kirjoja. Se on kivaa silloin, kun lähtee pienessä tihkusateessa lenkille ja muita ihmisiä ei näy missään.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, yksinkertainen väri mutta kaunista<3

  VastaaPoista
 2. Määki rakastan just näitä samoja asioita ❤ ja oikeastaan ihan jokaikistä vuodenaikaa, vaikea sanoa mikä niistä on paras. Kesällä se valoisuus ja huolettomuus, syksyllä sadekelit, kumpparit, värilläät lehdet, talvella villasukat, pakkaspäivät, viltin alla kyhjöttely, keväällä se valon määrä, kesän odotus, aurinko... tykkään niin näistä kaikista, kuin tästä postauksesta ja sinustakin :* ois kiva nähä pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! <3 Määki tykkään myös talvesta ja kesästä! Oi kiitos, sinäki oot ihana! <3 Todellakin pitää nähä, mut en tiiä miten se onnistuu :)

   Poista
 3. jotenki ihanan raikkaita kuvia :) vaikka tykkäänki tosi paljon kesästä niin kyllä syksy silti vie voiton, mikä onkaa parempaa ku kuunnella sateen ropinaa villasukat jalas ja käyttää kaikkia ihania syysvaatteita.

  kiva tää postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Syksy on kyllä ihana ja just nuita asioita rakastan syksyssä.

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤