keskiviikko 19. elokuuta 2015

Summer 2015Tähän kesään on mahtunut tosi paljon erilaisia tapahtumia, matkoja ja extempore-reissujakin. Oon saanu nauttia täysillä ja vähemmän täysillä. Oon nauranu ja hymyilly. Oon ollu onnellinen. Oon tutustunu uusiin ihmisiin ja tutustunu paremmin mun joihinkin ystäviin. Kesäloman alussa oli jo suunnitteilla pyöräreissu, joka toteutu tosi hyvin. Pyöräiltiin noin 100 kilometriä mun mummon ja ukin mökille. Isä ajo autolla eeltä ja se toi autolla kaikki meiän kamat ja ruuat. Matkalla pysähyttiin apsilla ja Ihmeessä. Mökillä isä lämmitti saunan ja me uitiin ja saunottiin. Melottiin kanootilla ja otettiin kuvia. Tehtiin lettutaikina ja paistettiin lettuja. Vietettiin aivan mahtava ilta ja aamu. Joka kesäinen reissu jonnekin päin Suomee. Tänä kesänä Vaasaan. Siellä oli samassa paikassa noin 75 tuhatta ihmistä ja oli ihan mahtava fiilis. Näin mulle tärkeitä ihmisiä. Sukulaisia ja tuttavia. Ystäviä ja kavereita. Nautin niin suuresti, vaikka piti muutamana päivänä kulkee kumppareissa ja monessa paikassa oli tosi mutasta. Pitsajonot kesti monta tuntia ja välillä ne pitsatki loppu. Illalla oli kylmä ja paleli, vaikka oli hullusti vaatetta päällä. Mutta silti mä en kadu yhtään, että lähin. Oli vaan niin parasta! Tulomatkalla käytiin Kalajoella ja hiekkasärkillä. Oli siisti kahlata matalassa veessä ja mennä pitkin hiekkadyyniä. Tähän kesälomaan kuulu myös mun siskon ylioppilasjuhlat, kaverin rippijuhlat ja sukujuhlat. Sukujuhlissa oli siisti nähä kaikkia pikkuserkkuja ja serkkuja pitkästä aikaa!


Kuvausreissut niin siskojen, ku kavereittenki kans.


Ystävien kans vietetty aika. Ihan parhaita uintireissuja, mökillä oloa, cruisailua pitkin kylää ja paljon paljon muuta. Niitä niin ihania hetkiä, joista jää mitä parhain muista mieleen. Ootte ihan parhaita! Jäätelön syöminen. Montakohan jätskiä oon tälläki viikolla syönyt xd


Maailman paras kesätyö! 


Tallilla käyminen, hevosten hoitaminen ja taluttelu metsässä. Plussana tietty rippikuvien ottaminen.
Ja monet monet muut reissut ja tapahtumat. Tää kesä on ollu ihan mahtava ja voin aika varmana luvata, että mun tuleva vuosikin on. Nyt voin sanoo, että ootan koulun alkua. 

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus❤️ mä jo ootan et nähää kunnolla ku ei vaasassa yhteydet pelittäny..:/ toivottavasti pian:')

  VastaaPoista
 2. Ihana tämä, hellyttävän sulosia kuvia:)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja hienoja kuvia!♥

  VastaaPoista
 4. ihana postaus ja kuvat *_* nii kiva kuulla että sulla on ollu kiva kesä, nii oli mullakin :)

  peeäs. sait yhe lukijan lisää, ku tein uuden blogin nii pakko tälläki tilillä liittyä lukijaksi xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Huippu, että sullaki on ollu ihana kesä! Huippu! :)

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤