tiistai 15. toukokuuta 2018

kirje menneisyydestä

Matilda. Yks isoimmista asioista, mitä et oo uskaltanut tehdä, on se, että luottaisit siihen, että asiat menee hyvin ja just niin kuin ne on tarkoitettu.

Oot tällä hetkellä ehkä ahdistunut. Epävarma sun tulevaisuudesta. Oot asunut luultavasti puoli vuotta poissa kotoa jossain semi kivassa kämpässä jonkun kämppäkaverin kanssa. 

Sulla on takana kesä amerikassa. Oot kokenut paljon. Oppinut uutta. Ymmärtänyt enemmän maailmaa ja itseäsi.

Opiskelet luultavasti lähihoitajaksi ammattikoulussa tai oppisopimuksella.

Oot joko tyytyväinen sun elämään tai ihan hullun eksyksissä sen kanssa. Mutta toivon koko sydämestäni, että sun asiat ovat selkeytyneet. Sulla on hyvä olla ja oot onnellinen.

Ehkä oot ihastunut johonkin komeaan poikaan tai seurustelet sen oikean kanssa. Sulla saattaa olla kipeä eroaminen takana, mutta tiedän, että sä selviät siitä. Oot selvinnyt tähänkin asti. 

Elä pelkää pyytää apua, eläkä myöskään vähättele omaa jaksamistasi.

Pidä ystävät lähellä. Välitä muista ihmisistä. Nauti ja elä täysillä. Me eletään vain kerran, ja elämä on oikeasti vain silmänräpäys.

Rakkaudella, MatildaNoin kirjoitin itselleni vähän yli vuosi sitten. Hullua, miten moni asia pitää paikkansa mun tän hetkisessä elämäntilanteessa. 

Kosketti jotenkin, että oon kirjoittanut noin kauniisti minulle. Minulle, vaikka epäilin tulevaisuutta. Epäilin omaa jaksamista ja omia kykyjä. Epäilin, onko koko elämässä edes järkeä. 

Kyllä. Kyllä siinä on. En tajua, miten oon aavistanut niin monia asioita. Voinut katsoa niin laajasti tulevaisuuteen. 

Nuo sanat sopii juuri tähän hetkeen. Just tähän päivään ja tähän iltaan. Ne on totta just nyt. 

Aion kirjoittaa uuden kirjeen. Ehkä tästä tulee vielä perinne. Kaunis sellainen. 

Luota itseesi. Kaikki järjestyy. Niin on tähänkin mennessä käynyt. Kaikkea hyvää sulle siellä jossain päin maailmaa ❤

4 kommenttia:

  1. itellä ollu nyt muutamana vuonna tapana kirjottaa aina jouluna kirje seuraavana jouluna avattavaksi. on ollu hassua lukea, miten joskus on ajatukset muuttuneet ihan tosiki paljo vuoden aikana ja hymähelly itekseen sille että miks sitä tuollon tommosia mietti. helposti sitä unohtaa omat ajatukset vuoden takaa, ja just sen takia ehkä suosittelisinki melkee kaikille kirjottamaa esim päiväkirjaa tai tollasia kirjeitä. sitä on jotenki helpompi ymmärtää itteään ja omaa henkistä kasvua ja menneisyydenkin minää tollasten tekstien avulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi hyvä. Ja joulu on muutenki niin ihanaa aikaa, ni mikä parasta vielä saada lukee kirje itseltä vuoden takaa. Ja tuo on niin totta. Ajatukset muuttuu hyvinki nopeessa ajassa. Jännä, miten sitä kasvaa henkisestikki pienistäkin asioista. Periaatteessa päivittäin.

      Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤