sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Mökkeilyä

(c) Make

Mun viikko on kulunut tosi nopeesti ja on vihdoin alkanu tuntumaan siltä, että on näissä päivissä muutakin, kun kännykällä olemista, netin selailua ja vesisadetta. Torstaina Make keksi idean, että mentäis niitten mökille yöksi ja me muut oltiin silleen, et ei kyllä millään jaksais. Lopulta me sitte kuitenki suostuttiin ja illalla polettiin sinne jäätävien kassien kanssa. Oltiin käyty ostaa kaupasta ruokaa ja sitte mökillä tietty heti piti avata suolakeksipaketti ja napostella niitä. 


Lämmitettiin sauna. (tai siis minä makasin viltin alla sohvalla ja nukuin, ku toiset lämmitti) Uitiin ja saunottiin varmaan parituntia putkeen. Sato vettä, mutta sehän ei meiän menoa haitannu yhtään. Syötiin iltapalaksi jogurttia ja ruisleipää. Juotiin kokista ja naposteltiin karkkeja. Varmaan ensimmäistä kertaa jotain muita, ku irtokarkkeja.


Alkuyöstä kömmittiin kaikki peittojen ja tyynyjen kans parisänkyyn ja juteltiin syvällisiä. Naurettiin ja oltiin aika hiljaisiakin välillä. Puhuttiin ihan kunnolla ja yllättävän kauanki. Yleensä meiän jutut ei meinaa kovin kauaa syvällisinä pysyä. Tapettiin sääskiä, joita tuntu inisevän koko ajan korvan juuressa. Juostiin ulkohuussiin ja ihastelin sen valkosia seiniä ja kauniita koristeita. (ÄÄÄ! Mäki haluun joskus sellasen, jos mulla on mökki!)


Perjantaina aamu valkeni aurinkoisena ja lämpimänä. Oltiin laitettu herätys kymmeneksi, jotta saatais tehtyä sinäkin päivänä jotain. Mulla odotti reissu mun suvun mökille ja en tienny moneltako mun pitää lähteä. Puhelimesta oli loppunu akku ja kaikki muutkin oli laittanu puhelimet pois. Oli kyllä huippu, ku tehtiin silleen. Suoritettiin aamu-uinti siinä kahentoista jälkeen, jolloin vihdoin ja viimein jaksoin  nousta ylös. Aamupalaksi oli tietty jogurttia ja ruisleipää appelsiinimehun kera. Eipä meiltä muuta löytynytkään enää jääkaapista. (oikeesti ei ees ostettu muuta xd) Eikä kyllä oltais tarvittukaan enempää ruokaa.


Uinnin jälkeen innostuin ottamaan kuvia mun entisellä kameralla ja nuohan sitte raahas pöydän ja penkit nurmikolle ja nautti kesäpäivästä juomalla limsaa. Yritin samalla tappaa sääskiä ja hoksasin, että mun jalka oli turvonnu hyttysten pistoista. Liekö tulehtunu tai jotain..  Kiitos teille tytöt, oli ihan super hyper kivaa!! Joskus uusiksi!


6 kommenttia:

 1. Mökkeily ja iiiiso syrän perää❤️ Parasta!!
  Ihana postaus:)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin mukavalle teiän mökkireissu! Ja ihania kuvia oot ottanu!❤

  VastaaPoista
 3. Mökkeily on kyllä parasta varsinki hyvässä seurassa! :) Ihania kuvia oot kyllä ottanu!❤

  VastaaPoista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤