sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kesäasu


Kesällä on ihana kokeilla uusia asukokonaisuuksia. Yleensä en hirveästi jaksa välittää, että mitä laitan päälle, mutta silloin kun inspistä sitä kohtaan löytyy, tajuan tykkääväni siitä. Ostin muutama viikko sitten ihan perus mustan t-paidan, koska tykkään käyttää sellasia ja niitä voi soveltaa monien eri vaatteiden kans. Mua ihmetytti se, että mun vaatekaapissa ei ollu ku ihan muutama kesävaate. Onneksi sitten muistin, että talvella laitoin ne parempaan talteen odottamaan kesää. Löytyihän ne sitten lopulta ja niiden seassa oli tämä hame, jota en ole käyttänyt koskaan aikaisemmin. 

Jäätävä, ku on niin huono ryhti täs (facepalm)

Hameen kuviot ei oo mitään erityisen kauniita, mutta ne sopii hyvin mustalle pohjalle ja tuo piristystä. Mustan t-paidan kanssa tuo asu näyttää melkein mekolta ja tykkään tästä tosi paljon. Rento, mutta kaunis. En oo mitään hame tai shortsi tyyppiä, mutta välillä on ihan kiva laittaa housujen tilalta vaikka tuo hame päälle. 


Onko teillä jotain lemppari kesäasua?


5 kommenttia:

 1. Niin ihania kuvia ja ihana asu ihanalla tytöllä!♥ mulla on aikas sama homma, että en muka omista mitään kesävaateita puhumattakaan asuista mutta ku jotain "parempaa" satun päälleni pistään, tykästyn siihen yhtäkkiä niin etten malta ottaa pois ollenkaan xD tää ylläoleva rentoudensa puolesta vois olla just semmonen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onpa muuten varsin upee banneri!

   Poista
  2. Kiitos! <3 Tuo on niin niin perus :D Kiitti, omastakin mielestä se on kiva, ja saattaa jopa nyt pysyä vähän kauemmin, ku edelliset :)

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤