keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Ajatuksia


Vettä sataa ja ei tunnu yhtään kesältä. Pari päivää sitten päästin meiän pupun ulos irti. Se hyppi ja juoksi ihan riemuissaan, niinku joka kerta, kun se pääsee ulos. En oo koskaan ennen yrittänyt sanoa sille, että et mene tai mitään muutakaan vastaavaa. Kokeilin ja se toimi. Se ei mennyt varaston alle, eikä kukkapuskiin, mistä sitä on vaikee saada pois.


Tää päivä on menny nopeesti. Jotenki ihan hetkessä. Ihan äskön heräsin ja kävin syömässä aamupalaa. Sitten poljin kirjastoon ja varmaan tunnin kattelin aikuisten puolelta kirjoja, kun nuorten puoli on melkein kokonaan koluttu jo xd. Mää niin rakastan kirjoja ja lukemista. Niihin voi niin hyvin eläytyä, että unohtaa mitä ympärillä tapahtuu. Voi heittää stressin ja kaiken muun pois.


Kävin tänäänki kuvaamassa siskoa ja synty hulluna kaikkia luovia ideoita valokuvaamiseen liittyen. Pakko saada se kamera ja äkkiä. Oon miettiny nyt ihan tosissaan, että joku toimittajan tai valokuvaajan työ ois ihan jees. Jos ei ammattina, niin vaikka harrastuksena. Rakastan sitä nykyään enemmän kuin kirjoittamista.


4 kommenttia:

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤