sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kesätyöt alkaa, jee!

Nyt ei oo taaskaan ollu hetkeen mitään kuulumispostausta, joten päätin sitte kirjotella, että miten mun kesäloma on oikein menny. Maanantaina menin äidin ja siskon kanssa ostoksille ja siinä samalla pääsin sitte kaverille. Olin siellä kaks yötä ja toisena yönä meillä oli vissiin sokerihumala, koska keksittiin sellanen idea, että avataan sellanen normi ikkuna ja mennään sitä kautta ulos. Juostiin sitte avojaloin pitkin asfalttitietä viltin ja kameran kanssa. Naurettiin ja mietittiin, että miltäköhän ois näyttäny, ku joku ois avannu sen huoneen oven just sillon, ku aukasin sitä ikkunaa xd.

Keskiviikkona joskus illasta mentiin mun toiselle kaverille. Pelattiin pihalla lenttistä ja valvottiin myöhään. (mulla on menny nää yöt taas vähä pitkiksi) Seuraavana aamuna noustiin joskus yhen aikaan ja rynnättiin äkkiä kauppaan morottaa mun kaverin isosiskoa, ku se oli siellä töissä. Ostettiin sipsipussi, dippiä ja jätskipaketti. Kolmen aikoihin mentiin pelaa lenttistä muutaman kilsan päähän. Siinä oli sellanen hiekkapohja ja pelattiin avojaloin. Ei ollu mitään kaikkein parasta peliä, ku kukaan ei oikein jaksanu keskittyä, mutta mulla ainakin oli tosi kivaa. Nauroin toisten jutuille ja yritin parhaani mukaan syöttää palloa, kun muut tuijotti mua. Se on muuten hirveen häirittevää..

Perjantaina pääsin sitte kaverin vanhempien kyydissä kotiin. Yllätettiin mun sisko, joka oli töissä. Sen ilme, ku se näki mun kaverin isosiskon, joka on siis sen kaveri :D Eilen illalla ajeltiin mökille ja tultiin tänään päivällä takas kotiin. Oli parimuuttujaa tulomatkalla, kun siskon käteen tarttu uistin ja piti pysähtyy, että saatais se pois. No ei sitte kuitenkaan saatu ja piti ajaa tk:lle. Loppu hyvin kaikki hyvin, vai miten se oikein menikään.

Musta tuntuu, että en oo tehny tässä muutaman viikon sisällä muuta, ku pakannu ja purkanu kamat ja pakannu taas. Nytkin mulla on vielä pikkusen pakkaaminen kesken. Huomenna aikanen herätys ja kesätyö alkaa. Neljä päivää ja kolme yötä lastenleirillä. Mikäs sen parempi kesätyö mulle! Nauttikaa loppulomasta. Varsinki, kun nyt viime päivinä on paistanu aurinkoki taivaalla.
4 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä tutulle noi kaikki ihme päähänpistot et just lähtää ikkunaata ulos tms hahha xd ihana oli lukee kuulumisii täältäki kautta❤️

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä huippua ku kävit!♥ ja oli niinku niin makia karata ikkunasta, äiti kuuli siitä jälkeenpäin ja sano et "pölijät" ja nauro!xD

    VastaaPoista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤