sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Ystäviä, hymyä ja naurua


Ei oo oikein sanoja kertomaan, että minkalaisen viikonlopun sain viettää. Se tuli just oikeeseen aikaan. Sain hymyillä, nauraa, melkein itkeä ja hermostuakin. Miten aika menee nykyään näin nopeasti. Näin teitä niin rakkaita ja tärkeitä ystäviä, puolituttujakin. Oli ihana nähdä ihmismassan keskellä jonkun tutun kasvot. Oli ihana jutella ja heittää läppää. 

Ranskisjonoja, pehmiksen syöntiä ja riparitapaaminen. Monia ystäviä, auringonlasku ja vesisadetta. Satoja sateenvarjoja, telttoja, asuntovaunuja ja -autoja. Vaikka välillä oli sellanen olo, että tekis mieli lähtä kotiin, niin en kadu tuota reissua yhtään. Se antoi niin paljon. Uusia ystäviä, parempaa tuttavuutta joidenkin kanssa, muistoja rikastuttamaan elämää. 

Kaikkia en kerennyt tai pystynyt näkemään. Yhteydet ei pelittänyt ja kello kiiti pikavauhdilla eteenpäin. Illalla oli mahtava fiilis kävellä vaunulle nukkumaan, kun joka puolella näkyi usvaa. Jotain vain niin kaunista. Olis ollut unelma herätä aamulla kuvaamaan auringon nousua ja niitä satoja sateenvarjoja, jotka muutaman minuutin sisällä ilmestyivät esiin, kun alkoi satamaan vettä. 

Rakastan elämää jus nyt!


8 kommenttia:

 1. Niiin ihana tämä!! ❤️ tuo kaikki niin totta.

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kirjotettu! Onnellisuus huokuu tänne asti. Varmasti ollu ihana viikonloppu ja ois ollu niiin mukava iteki olla siellä! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Sitä se oli, ja ois ollu huippu, jos sääkin oisit ollu siellä!

   Poista
 3. Kiva blogi, jään lukemaan! :) taisin nähä sut vklp pikkuveljen ja sen kavereiden kans.. :) ps. aloin seuraamaan sua takas igssä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiva kuulla! :) Oisit tullu morottamaan :D Tack so mycket!

   Poista
 4. Aivan huipun olonen blogi sulla! Vastasin jo mun blogissa sun kommentteihin mut oli vielä pakko tulla tännekki jotaki kirjottaa :) ( tuo sivussa oleva teksti sinusta on jotenki hyvä, voin samaistuu itekki nimittäi siihen :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kiitos, omasta mielestä siitä tuli suhkot hyvä, ja vähänkö hauska, että pystyt samaistuu :D

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤