torstai 9. heinäkuuta 2015

"Pyöräiltäiskö mökille?"


Mökille pyöräily on ollu ajatuksissa varmaan jo puolen vuoden ajan. Viimein muutaman päivän suunnittelun ja järjestelyn jälkeen se onnistui. Saara ja Elina tuli meille maanantaina. Tiistai aamuna käytiin ostaa kaupasta eväitä reppuun matkalle. Sitten alkoikin noin 100 kilometrin mittainen pyörämatka. Ensimmäiset kolkyt kilsaa meni jäätävässä vastatuulessa. Sitten pysähdyttiin apsille syömään ja ostettiin vähän lisää matkaevästä. Loppumatka menikin sitten aika nopsaa ja pysähyttiin aina välillä juomaan ja syömään jotain pientä. Jäätelötkin ostettiin matkan varrelta.


Mökillä isä oli lämmittämässä saunaa ja melko pian päästiin sitten uimaan ja saunomaan. Vesi oli ihan jäätävän kylmää, mutta uitiin silti muutaman kerran. Ilta meni nopeasti jutellessa ja kuvaillessa.
Keskiviikkona käytiin melomassa ensin kahdestaan ja sitten käytiin läheisellä saarella niin, että yksi istui kanootin keskellä ja otti kameralla kuvia.


Innostuttiin myös tekemään lettutaikina ja Saara paistoi letut ja Elina vatkas vispilällä kermavaahtoa. Juotiin limukkaa ja syötiin lettuja hillon ja kermavaahdon kera.Uitiin, mutta tällä kertaa ilman saunaa. Virkisti mukavasti. Kuvia tuli otettua reilu tuhat ja mökkireissu oli kyllä aivan ihana. Suunniteltiin jo vähän, että otettais ens kesänä uudestaan. Joko mökille tai sitten jonnekin muualle.


Takaisin kotiin päästiin auton kyydillä. Pyörät laitettiin peräkärryyn. Poikettiin myös manamansalossa ja sieltä lähti mukaan jäätelöt. Tämmösiä reissuja pitäis olla enemmän. Nautin ihan täysillä. Kiitos Elina ja Saara!


8 kommenttia:

 1. Oi että varmasti niin huippu reissu!! ❤️
  Mä oon aina halunnu käyä melomassa mutta en oo viel päässy ku ehkä pari kertaa ihan vähä aikaa ni joskus kyllä pitää käyä pitemmin melomassa xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se tosiaanki oli! Ei muuta, ku tuut meloo joskus mun kans ;)

   Poista
 2. Kuulostaa niin mukavalta! Varmasti ollu huippu reissu ja voin kuvitella millanen fiilis ollu kun ootte päässy perille! Tommonen rento mökkielämäki on varmasti niin ihanaa, mäki haluuun!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Fiilis oli kyllä mitä parhain ja oli siinä pyöräillessäkin jo. Todellakin on, sun pitää joskus lähtä mökkeilee! :D

   Poista
 3. Kiitos sullekin! Oli kyllä huippua!<3 Ens vuonna otetaan uusiksi. Kivasti sait tiivistettyä meijän reissun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin oli! <3 Ja niin otetaan. Kiva kuulla! :) Unohin muuten mainita, että sää ja Saarakin ootte ottanu osan kuvista.

   Poista
 4. Voi vitsi tuollanen ois siistiä, teillä varmaa ollu huippua! Harmi ku meijän mökille ei välttis nuin vaa pyöräile.. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin! :) Outs, sun pitää polkee joskus vaikka meille :D

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤