perjantai 4. tammikuuta 2019

ajattelen vain sinua

Hivelen hiljaa kasvojesi ääriviivoja. Silmäsi ovat painuneet kiinni. Virnistät ja saat minut samalla hymyilemään. Kuinka onnekas olenkaan tuntiessani sinut. Olemme matkalla tuntemattomaan. Yhteiseen seikkailuun, jolla on alku, muttei loppua. Käännyt katsomaan minua ja näen silmissäsi onnen kyyneleitä. Pyyhin ne varovaisesti paitani hihaan ja halaan. Yritän kertoa, kuinka paljon välitän sinusta. Toisinaan tuntuu, etten löydä sanoja. Hapuillen yritän saada niistä otetta. Sitten ne kuitenkin karkaavat käsistäni ja nauravat minulle yläilmoista. 

Aamulla kannat sänkyyni höyryävän kupillisen kaakaota kermavaahdon kera. Nojaan sängyn laitaan ja pyydän sinua istumaan viereeni. Painan pääni olallesi. Kuuntelen hiljaista hengitystäsi ja kuvittelen meidät kävelemään käsikädessä ranta-aallokossa. Aurinko värjää huoneen seinät kultaisiksi. Näytät puhelimelta vanhoja kuvia meistä. Minä istumassa hangella sinun heittäessä lunta päälleni. Lumihiutaleet kimaltelemassa hiuksillani. Minun nauravat kasvoni, jotka katsovat sinua. Sinun ilkikurinen ilmeesi, jota rakastan yhtä paljon kuin taivaan tähtiä. 

Jouluvalojen saartamana kävelemme torin katua eteenpäin. Ihmisvilinä saa minut takertumaan sinuun vielä tiukemmin kiinni. Kuiskaat korvaani ostavasi minulle kalakukkoa. Yritän huitaista kasvoja, mutta otat hellästi käteni omiisi ja pysähdyt. Minä seison hämmentyneenä paikallani ihmisten väistellessä meitä ympärillämme. Suljen silmäni ja tunnen huuliesi hipaisevan korvaani. Sitten vedät minut perässäsi lähimmän rakennuksen taakse ja naurat hölmistyneelle ilmeelleni.
-Näytät siltä kuin joku olisi lyönyt puuklapilla päähän.
Yritän esittää suuttunutta onnistumatta siinä kuitenkaan. Se on ihan mahdotonta, kun saat sisälläni perhosparven jylläämään ja aivoni ajattelemaan vain onnellisia asioita. Oikeastaan ajattelen vain sinua. Aamulla, kun herään. Kun juon töissä tauolla kahvia. Illalla, kun suljen silmäni. Unissani, kun näen meidät yhdessä. Silloin, kun olen yksin. Silloinkin, kun olet kanssani. Tänään, huomenna ja aina. Kaikkina minuutteina. Joka ikisenä sekuntina.


fiktiivinen

6 kommenttia:

 1. Vau! Kirjoitat tosi hyvin! Aivan ihana teksti❤

  VastaaPoista
 2. Tästä tuli super vahva tunne, että oispa joku joka sais perhoset lenteleen vatsassa!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ois kyllä ihanaa! ❤ toivon, että löydät jonkun ihanan ihmisen sun vierelle.

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤