perjantai 15. toukokuuta 2015

Tänään mä jaksan hymyillä. Pystyn sanoo, että hyvin menee

Tässä muutaman viikon mä oon ollu väsyneempi, ku pitkiin aikoihin. Oon stressannu niin paljo, että oon meinannu uupua ihan täysin. Koulupäivät on tuntunu älyttömän raskailta. Ei oo vaan enää jaksanu. Ysiluokka on ollu mulle fyysisesti raskas. Ehkä raskain vuosi omalla tavallaan. Mun univaikeuksiin ei saatu mitään selitystä. Sanottiin vaan, että jos ongelma tulee uudestaan, niin katotaan sitte uudelleen. Se oli muutaman viikon poissa, mutta tuli sitte yhellä rytinällä takas.

Nää viimesimmät kouluviikot on menny kireillä hermoilla, väsyneellä kropalla ja apealla mielellä. Ei oo enää kauheesti jaksanu innostua mistään. Ystävien kanssa juttelu on jääny. Oon ollu niin väsynyt, että päivät on tuntunu älyttömän lyhyiltä. Ei oo jääny aikaa omiin harrastuksiin. Lenkillä en oo käyny pariin viikkoon, tallilla ei oo tullu käytyä, ja enpä oo jaksanu ystävienkään kanssa vapaa-ajalla olla. Oon stressannu kokeista, väsymyksestä ja koulusta ylipäänsäkin. Oon lukenu hetken kokeeseen, nukkunu sitte muutaman tunnin päikkärit, kattonu suomen jäkispelejä ja nukkunu lisää. Läksyt on jääny useemmin ku kerran tekemättä, ja sitte lopulta oon vaan nopeesti ennen tunnin alkua ne tekassu. En koskaan, en ikinä tätä ennen, oo ollu näin väsynyt. Mun koulunkäynti on kärsiny aika paljonki. En enää oo jaksanu lukee kokeisiin samalla tavalla, ku ennen.

Ku poljin tänään koulusta kotiin, mä hymyilin ihan täysillä. Hymyilytti äidinkielen kirjallisuustutkielmasta saatu ysipuokki, maanantaina alkava luokkaretki, keskiviikkona oleva vapaapäivä, perjantain lyhyt koulupäivä, viikonlopun alku, toisiksi vikan kokeen palauttaminen ja kesäloma, joka häämöttää niin lähellä. Normi koulupäivät mahtuu kahen käden sormiin. Sitte on oikeesti jotain niin erilaista ja uskomatonta eessä. Muutto kotoa, ihan uus asumisympäristö, maholliset uudet ystävät, itelle mieluinen opiskelupaikka ja kämppäelämä. Voiko mitään muuta toivoa?

Vasta ihan viime aikoina oon pystyny alkaa luottamaan tulevaisuuteen. Siihen, että siitä tulee sellanen, ku sen kuuluu olla. Sellanen, joka sopii mulle.

Kirjahyllyssä oottaa muutama aivan huippu kirja, jotka kuuluu kirjasarjaan nimeltä Ursula. Suosittelen lukemaan, jos vaan yhtään kiinnostaa. Kertoo sellasesta tytöstä, joka opiskelee sairaanhoitajaksi ja työskentelee vaikka missä. On esim lentokoneessa sairaanhoitajana ja hoitaa sodassa haavottuneita nuoria sotilaita.

Mä haluan hymyillen täältä ruudun takaa toivottaa kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua. Nauttikaa!10 kommenttia:

 1. Mattiiiis niin ihana kuulla et nyt hymyilyttää❤️ Sait mutki hymyilee! Piä ihana viikonloppu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤️ Kiitti sulle. Ihana, jos alko hymyilyttää! ❤️

   Poista
 2. Tää oli hyvä postaus! :) Kesäloma on onneks kohta ja sitte voi ottaa rennosti! Ja jospa nuo sun univaikeuetki vähän vähenis sen myötä :)
  Musta kans tuntuu mukavalta, ku syksyllä on uus koulu eessä, muutokset jotenki piristää :)

  - E-K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaanki otan rennosti ja toivon tosiaanki sitä. Hyvä tuo vimppa kohta, että muutokset piristää. Muakin piristää! :)

   Poista
 3. Ihana, että on asioita joille voi hymyillä!❤

  VastaaPoista
 4. Aiettä nyt on kyllä piristävä postaus! Ihana kuulla että sulla menee hyvi<3

  VastaaPoista
 5. Aika samanlaisia fiiliksiä mitä mullaki on tässä ollu arkipäivisin.. Mutta just se, ku aattelee että kohta on kesä ja uus opiskelupaikka on edessä ja vaikka mitä, niin auttaa jaksamaan ja hymyilemään! Hyvä kun se hymykin tuli esiin sieltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että on kohtalotoveri, mutta huono juttu, jos sullakin on ollu samanlaista. Se on niin huippu, ku pienet asiat piristää ja niitten avulla jaksaa! Pitää sitä välillä yrittää hymyillä! :)

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤