tiistai 12. toukokuuta 2015

Pelkäätkö sinä omia tunteitasi?

Vastaan aluksi kysymyksiin, jotka sain :)

Miksi aloitit bloggaamisen?
Tän oon varmaan aikasemminki selittäny, mutta siksi ku tykkään kirjottamisesta ja valokuvaamisesta ja tää oli hyvä tapa jakaa niitä muille ja saada palautetta! :)

Mikä saa sut iloiseksi?
Ystävät, hyvin nukutut yöt, kesäillat, kauniit maisemat, lomat. Tosi monet asiat :)

Käytkö usein reissussa?
En ees kovin usein. Lähiaikoina en oo käyny missään Oulua kauempana.

Mistä pidät koulussa?
Liikunnasta, raksakurssista, koulukavereitten kans olosta, mukavista oppitunneista ja äikäntunneista, jollon kirjotetaan jotain tarinaa :D

Mikä on sun lempieläin?
Tällä hetkellä hevonen. Neljä vuotta sitte oisin viel vastannu koira.


Sade piiskaa peltikattoa. Istun keinutuolissa ja painan pään polviini. Itkettää. Tällä kertaa itken ilosta.

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Kuuntelen levyltä klassista musiikkia. Makaan sängyllä silmät kiinni ja päästän mielikuvitukseni valloilleen. Lopulta annan todellisten ajatusten tulla pintaan. Ne satuttavat. Avaan silmäni ja karkotan ne pois. Ne kasaantuvat taakkana harteilleni.

Syksyinen tuuli vihmoo puissa. Pitelen sateenvarjosta tiukasti kiinni. Vielä ei sada kovasti. Hölkkään kevyesti metsäpolkua pitkin. Nautin sateesta. Nautin juoksemisesta. Nautin siitä hiljaisuudesta ja rauhasta. Nautin kauniista luonnosta.

Ilta on jo pitkällä. Aurinko on hiljaa hiipinyt puiden taakse. Alkaa olla jo pimeää. Sytytän ikkunalaudalla olevat kynttilät palamaan. Tuijotan ihaillen niiden liekkejä. Ne tuovat edes vähän lämpöä huoneeseen.

Seuraavana päivänä se iskee yllättäen. En saa sinua ajatuksistani pois. En sinun hymyäsi. En sinun kysymiäsi kysymyksiä.
-Onko kaikki hyvin?
-Mitä sää oikein mietit?
Arvaa vaan tekisikö mieli ostaa lippu sinne. Tulisin heti, jos vain voisin. En vain tiedä mitä sinä ajattelet minusta. Välitätkö yhtään. Välitätkö enemmän kuin ystävä. Välitätkö yhtä paljon kuin minä. Tyydytkö vain olemaan hiljaa. Haluatko vain olla kertomatta, vai pelkäätkö sinä omia tunteitasi?


4 kommenttia:

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤