maanantai 25. toukokuuta 2015

Eletään päivä kerrallaa


Tosi monessa blogissa puhutaan siitä, että kesäloma alkaa ja viimesiä päivä vedellään peruskoulussa. Tällä hetkellä mä tavallaan haluan kesälomalle, mutta mä en haluais jättää mun ihanaa luokkaa ja luokanvalvojaa. Ollaan neljä vuotta oltu samassa luokassa. Koettu niitä iloisia ja surullisia hetkiä. Tehty yhessä kaikkia pöljää opettajille ja saatu se koulun äänekkäin luokka tunnustuskin. Ollaa yhessä mietitty lahjoja luokanvalvojalle ja oon ite yrittäny kirjottaa sille puhetta, joka luetaan kevätjuhlassa.


Keväällä ja kesällä mun valokuvaus-innostus vaan aina kasvaa ja on niin ihana lähtä kameran kaa kuvailee. Tällä hetkellä haaveena ostaa itelle järkkäri, koska oon viimestään kesän lopussa myymässä oman kameran pois. (Jos joku tietää jonkun, joka on kameraa myymässä tai myy ite, niin ei muuta ku viestiä mulle!)


Mulla on pitemmän aikaa ollu semmosia päiviä, että oon iloinnu pienistä asioista ja hymyilly enemmän, ku oikeesti aikoihin. mutta oon myös ollu väsyneempi, ku pitkään aikaan. En oo kauheesti jaksanu panostaa siihen, että pitäisin yhteyttä ystäviin ja sen kyllä näkee.. valitettavasti. Ei enää pysty samalla tavalla juttelemaan kaikkien kanssa, mutta mä en vaan pysty sille mitään. Kun kesäloma alkaa ja ainakin toivottavasti tää väsymys häviää, (jonka veikkaan johtuvan stressistä) niin yritän taas alkaa juttelee ja pitämään yhteyttä paremmin.


Mun kesälomalla on luvassa monenlaisia kivoja juttuja ja oon vaan niin mielissään! Ootan myös kirjettä, että saisin varmuudella tietää, et pääsenkö opistoon. Se on ollu mun haaveena jo neljä vuotta ja mulla ei oikein oo mitään jatko-opiskelusuunnitelmia, että jos en sinne pääsis, ni ois kaikki aika auki mun osalta. Pitkästä aikaa mulla on valmiiksi tuleviin postauksiin kuvia, koska innostuin kuvailee yks päivä, joten pitäis vaan tekstejä kirjotella ja julkasta niitä sitten :) Kirjotin muuten Nooran blogiin postauksen, jonka voi käyä lukee tästä linkistä --> Nooran blogi


6 kommenttia:

 1. Ihana postaus. Munki pitäs yrittää hankkia järkkäri ku nyt kuvannu vaan siskon kameralla. Mutta toivotaan et pääsisit opistoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Järkkäri ois kyllä niin huippu. Nii, jospa mää pääsen.

   Poista
 2. Niin ihana postaus! Mullaki järkkärin hankkiminen eessä, ja toivottavasti pääset sinne opistoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Järkkäri ois vaan niin hyvä! Nii, toivotaan :)

   Poista
 3. Peukut pystyyn että se opistohomma menee niinku pitää!! <3
  Kannattaa tsekkailla tori.fi:sta niitä järkkäreitä, tai sitten nyt rajalassa on vissii joku tarjousviikko niin sieltä kannattaa katella järkkäreitä. Ite oon kyllä tykänny aivan super paljo eli voin suositella lämpimästi!!
  Ps. Illalla laitan sulle viestiä, koska piiitkään ollu et nyt pitää laittaa ja ikinä ei oo ehtiny ni nyt kyllä laitan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Juu vois kyllä alkaa. Periaatteessa mulla ois jo yks järkkäri tiedossa, mutta saisin sen vasta vuoden päästä. Laitappa vaan! :)

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤