torstai 7. toukokuuta 2015

Toive postaus


Mua pyydettiin tekemään kuvapostaus, jossa kerron, että mitä mikäkin kuva tarkottaa mulle. Nää kaks ylintä kuvaa merkkaa mulle kevättä ja kesää. Sitä, että pitkän ja synkän talven jälkeen tulee se ihana vihreys ja valo. Oon huomannu, että oon keväisin yleensä kaikkein iloisin. Jaksan paremmin ja en oo niin väsynyt.


Vähän likanen cruiseri. Cruiseri on tuonu mun elämään lisää iloa. Kotona mulla normaalisti menee päivät vaan ollessa sisällä. Ei ulkona oo normisti muuta tekemistä, ku voi mennä kuvaamaan, mutta ei siihenkään oo inspistä joka päivä. Tällä mää oon sitte viilettäny katuja pitkin. Nauranu, ku ei aluksi meinannu onnistua ja hymyilly, ku se on vaan ollu niin mukavaa.Näistä kuvista mulla tulee mieleen lapsuus. Niin paljon on leikitty tuolla leikkimökissä ja tuossa nurmikolla. Ratsastettu keppareilla, hypitty esteitä ja juostu vaan. Näinki pienet asiat, ku kukat tuo mun elämään iloa. Ne on monestikki vaan niin kauniita. Ainut huono puoli on se, että niitten kastelemista ei kannata jättää mun huoleksi xd


Piano on yks mun arjen voimavara. Jos on huono päivä, niin soittaessa saa unohettua omat murheet. Voi vaan eläytyä musiikkiin ja antaa sen viedä mukanaan. <3 <3 <3


Nää nuotit on vähän niinku tuohon piano juttuun, mutta siis laulaminen on kans tosi mukavaa. Ainaki sillon, ku lähtee ääntä.


Hevoset ja eläimet muutenki. Ne on vaan niin ihania! <3 Saa niin usein hymyilee. Niitten kans on aina mukava olla. Saa tehä tällasen postauksen, jos huvittaa. Ois mukava nähä, että mitkä on teille sellasia merkittäviä asioita :)


8 kommenttia:

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤