lauantai 2. toukokuuta 2015

Tiesitkö tätä minusta?


Ku vastaan jollekki wapissa johonki viestiin, ni saatan sanoo ääneen, et mitä kirjotan. Tää vaan sellasissa tapauksissa, jossa vastaan esim et joo, tai ihan sama. Ihan ku se istuis siinä mun eessä ja juteltais livenä. :D

Laulan joskus, ku polen vaikka jonnekin pimeellä.

Tykkään tosi tosi paljo ruotsinkielestä ja haluisin joskus käydä joko Ruotsissa tai Norjassa.

Oon kuulemma ihan samanlainen, ku mun kaks siskoa. Ollaan kuulemma saman näkösiä, meillä on samanlainen nauru ja ääni ja ollaan yhtä kovia huijaamaan.


Mun puhelin on tippunu tielle, vessanpönttöön ja koulussa yheltä porrastasanteelta kellarikerrokseen, eikä se oo vielä hajonnu.

Mulla on yks sellanen lempparipeitto, joka on mulla aina, ja siinä ei oo lakanaa, koska se on vaan niin kivan tuntonen ilman. Meillä on kotona varapeittona toinen sellanen samanlainen, niin äiti sit aina välillä pesee sen mun peiton.

Inhoan siivoomista yli kaiken. Imuroimista, luutuamista, tiskien- ja pyykkien laittoa yms. Järjestäminen taas on eri juttu ja kavereilla on ihan jees siivota.


Pienenä pelkäsin tosi paljo pimeetä ja mulla piti olla aina huoneen ovi auki. Nukuin pienenä myös kerrossängyssä ja ajattelin, että mun sängyn alla asuu joku noita, joka kiskoo mut alas, ku kiipeen sänkyyn. Siks aina, ku laitoin valot kiinni, ni ryntäsin ne portaat ylös ihan täysillä ja menin äkkiä peiton alle silmät kiinni. Heti, ku silmät oli kiinni, ni ei enää pelottanu. En tiiä onko se jääny tuosta jotenki, mutta siis vielä nykyäänki, jos luen vaikka jotai kunnon murhakirjaa tms, ni tulee sellanen pakottava tarve valot sammutettuani mennä niin nopeesti, ku pystyn peiton alle ja laittaa silmät kiinni.

Luin kakkosluokalla kaikki muut Harry Potterit, paitsi sen vimpan. Viimesen luin kolmosella. Näin sitte aina kunnon Harry Potter painajaisia. Eli oon ihan tosi tosi kova lukemaan. Jos meen kirjastoon, ni lainaan aina niin paljo kirjoja, et mulla on reppu ja liikkakassi niitä täynnä, ja luen ne yhessä tai kahessa päivässä.

Muokkaan blogissa olevia kuvia tosi tosi harvoin, ja sillonki vaan ihan vähän. En vaan jotenki jaksa vaivautua ja ihan hyviä kuvia ne on ollu ilman mitään muokkauksiakaan. Esim näitäkään kuvia en oo muokannu yhtään. Sitte taas tykkään muokata vaikka photoshopilla jotain tosi siistejä kuvia. Lisätä vaikka monta kuvaa samaan kuvaan ja tehä kaikkea erikoista. Harmi vaan, että meillä ei oo kotona koneella sitä ja ei varmaan koskaan tuu olemaankaan.


Oon sinällään aika nirso ruuan suhteen, tai on aika paljo ruokia, joita en syö. Tähän mennessä oon pärjänny ihan hyvin ilman, mutta oishan se ihan kiva vielä joskus pystyä syömään niitä.

Oon tosi tarkka kaikkien eräpäivien ja viimeinen käyttöpäivä merkintöjen kans. Esim en voi juoda sellasta maitoa, jossa on ollu eräpäivä edellisenä päivänä. Liian usein vissiin tullu juotua tai syötyä jotain pilaantunutta :D

Pienenä mun synttäreillä kävi pelkästään vaan poikia ja vielä nykyäänki monesti tuun paremmin toimeen poikien, ku tyttöjen kanssa.


Pienenä mun unelma-ammatti oli opettaja. Nyt mua ei kiinnostais se enää tyyliin yhtää. Niillä on ihan hyvä palkka ja ihan huiput lomat, mutta muuten niinku täysin ei.

Oon kirjottanu lastenkirjan (tosin sitä ei julkastu, mutta sitä saatetaan joskus käyttää johonki), ja nyt kirjotan nuortenkirjaa. Oon pienestä asti tykänny kirjottamisesta. Löysin mun kakkosluokan tarinavihkon ja olin kirjottanu tyyliin puolet siitä vihkosta jotain tarinaa :o

Tykkään tosi paljon vesisateesta. Sillon on kiva laittaa kumpparit jalkaan ja lähtä kävelee ulos, tai sitte on vaan kiva kääriytyä viltin alle ja lukee jotain kirjaa tai lanittaa puhelimella.Hauskoja faktoja on vaikee keksii tälleen yhtäkkiä. Niitä tulee aina sillon mieleen, ku tekee jotain sellasta -omaa tapaa- Mutta joo. Mitäs tykkäsitte tästä?


12 kommenttia:

 1. Älyttömän kiva postaus! :) Jotain samoja ku mulla, kuten tuo laulaminen pimiässä jos polkee johonki.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hauska. Varmaan joillakin muillakin on tuo, tai ainaki jotkut on joskus sanonu mulle niin :D

   Poista
 2. Hei vähä kiva postaus! Mullaki tuo että laulan ku polen tai kävelen pimeessä ja pelkäsin pienenä pimeetä ni aina piti olla huoneen ovi auki ja nykyää ku sammutan valot ni juoksen täyttä sänkyyn:D sä oot todellaki samanlainen ku sun siskot. Näinki sitä toista siskoas tänään joka oli mun riparilla isosena ja vaihettii sen kans kuulumisia,ni oli pakko sanoo sille että ootte niin samannäkösiä :Dd mulla on sua ikävä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Joo nuo on niin perusjuttuja ainaki mulle. Mukava, että löytyy kohtalotovereita! Haha, mitäs se siihen tuumas? Sanako, että ei tosiaankaan olla :D. Mullakin on sua iso ikävä! <3

   Poista
  2. Haha eeeei :D sano vaa että ollaanko,hassua :P

   Poista
  3. :D ku ei me omasta mielestä olla

   Poista
 3. Tosi kiva tää ja kyllähän tässä uusia faktoja paljastui susta :--)

  VastaaPoista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤