sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Opistolla syyskuussa


Ensimmäisellä viikolla oli solujen välinen ongintakilpailu. Viime viikolla oltiin yhen yön reissu Soppanassa. Vaellettiin n.10 kilsaa. Oli rento vaeltaa, kun ei tarvinnut kantaa kuin pikkureppua, jossa oli eväät ja kamera. Yhteishenki parani ainakin omasta mielestä tuolla reissulla. Opiston arki alkaa pikkuhiljaa selkiintymään. Viikonloppuna on vanhempien kurssi, jolloin ollaan täällä meidän opistolaisten vanhempien kanssa. Luvassa on ainakin yhteisiä keskusteluhetkiä, paneeli ja lenttisturnaus. 


Viikonloppuna en mennyt kotiin, vaan ystävän luokse. Kävimme kuvailemassa ja käytiin yks ilta mutka Tapiskallakin. Maanantai ilta meni purkaessa kamat ja oltiin kylässä yhdessä solussa. Siellä oli kivan paljo porukkaa ja tuli taas juteltua ja kuunneltua puheen sorinaa. Tiistai oli ihan perus koulupäivä. Neljä tuntia viestinnän perusopetusta, kaks tuntia liikuntaa ja kolme tuntia kässää. Rento päivä. Koulun jälkeen mentiin muutaman opistolaisen kanssa atk-luokan koneille katsomaan opistoviikkojen kuvasaldoa ja nauramaan hauskoille ilmeille. 


Pikkuhiljaa alkaa vasta tajuamaan, että tämä on todella opisto. Tällaista on opistoelämä ja kämppäelämä. Olen tutustunut moniin uusiin ihmisiin ja kokenut jo paljon kaikenlaista. Loppuun laitan vielä muita kuvia opistolta.6 kommenttia:

 1. IHANIA KUVIA! nauti opistovuodesta ja uusista kokemuksista<3 :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia!♥ On tosi kiva lukee myös muiden blogeista opistojuttuja nyt ku se on itellekki nii ajankohtanen aihe, vaikka ei ollakkaa samassa opistossa. Että jatka vaan samaan malliin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Mm, mustakin on kiva lukee opistolta juttuja :)

   Poista
 3. Ihania kuvia!<3 Mamman (Pian) kotsan tunnit, ihanaa, niitä mulla on ikävä ja paljon! Saa kertoa ja paljon terveisiä erityisesti Saaralle ja Pialle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Harmi, ku viestintälinjalaiset ei pysty valitsee opistossa köksää, mutta varmasti ollu ihan huippuja tunteja. Minäpä kerron, ku seuraavan kerran nään! :)

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤