keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Syksyisissä tunnelmissa


Aamulla heräsin herätyskellon ääneen ja katsoin ikkunasta ulos. Pihlajapuun lehdet olivat punertuneet ruskan väreihin. Ulkona oli usvainen ja syksyinen tunnelma. Kävelin märkää pihalaatoitusta pitkin opistorakennukselle. Väsytti, mutta kuitenkin ajatus koulusta ja opistoystävistä tsemppasi aloittamaan päivän iloisella mielellä. Unohdin kiirehtiessäni katsoa lukujärjestystä ja aamupalan jälkeen en tiennyt, mitä minulla olisi. Lopulta päädyin oikeaan luokkaan ja oikealle tunnille.


Ensimmäinen kuorotunti opistolla jäi mieleen mahtavan yhteishengen ja laulusta syntyvän ilon tunteen vuoksi. Harjoittelimme kahta eri laulua ja toista jopa neliäänisesti. Esitämme ne kuoron kanssa vanhemmille, jotka tulevat lauantaina opistolle. Fiilis on tällä hetkellä huikea. Opisto on oikea paikka juuri minulle. Sain vuoden lisää aikaa miettiä, mitä tekisin tulevaisuudessa. Kuorossa lauletun laulun sanat jäivät mieleen. Ne ovat kauniit ja herkät.

Hiljaisuutta, Vapahtaja,
minä kaipaan elämään.
Sielussani aallot lyövät
usein aivan yli pään.

Hiljaisuutta, rauhaa etsin,
tunnen usein ikävää.
Mistä löydän lepopaikan,
missä sielu levähtää?

Niin kuin lintu taivaan sineen
lentää siivin riemukkain,
nousee ruumis mullan alta
aamuun ikisunnuntain.


12 kommenttia:

 1. Voi mattiiiss, en kestä kun kirjotat nii kauniisti.❤️ Aivan hiiiirmunen ikävä teitä kaikkia siellä opistolla.. :(

  VastaaPoista
 2. En mää voi laittaa tähän(kään) oikein muuta kuin niitä sydämiä ❤❤ osaat kyllä oikeesti kirjottaa vaan niin taitavasti!

  VastaaPoista
 3. En mää voi laittaa tähän(kään) oikein muuta kuin niitä sydämiä ❤❤ osaat kyllä oikeesti kirjottaa vaan niin taitavasti!

  VastaaPoista
 4. En mää voi laittaa tähän(kään) oikein muuta kuin niitä sydämiä ❤❤ osaat kyllä oikeesti kirjottaa vaan niin taitavasti!

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniisti oot kirjottanu!<3 Mä muistan ite kans sen fiiliksen kun sai laulaa niin rakkaiden ihmisten kanssa aivan täysillä joskus! Mutta ihana jos susta tuntuu että opisto on se sun paikka!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! ❤️ Mm, se on ihan huikeeta ja tää on kyllä vaan niin paras paikka!

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤