torstai 3. joulukuuta 2015

Mietiskelyjä


Yks päivä näytin äidille musta otettuja kuvia. Se kysy, että mikä tarve ihmisillä on laittaa omia kuvia jonnekin julkiseen jakoon. Niin, miksi? En mä tiedä oikein itsekään, miksi niitä laitan. Haenko mä sillä kenties jotain. Hyväksyntää ehkä? En muista, että olisin joskus ajatellut itsestä, että oon ruma, mutta mun mielestä en oo mitenkään erityisen kauniskaan. Kelpaan itelleni ja se riittää.


Mä en oo koskaan tykänny ottaa itestä selfieitä, ja varsinkaan en oo laittanu niitä minnekään. Joskus ollaan kaverin tai serkun kanssa otettu yhteisselfie ja laitettu se sitten snäpissä jollekin. Onhan niitä hauska katella ja naureskella niille jälkeenpäin, mutta mä ite tykkään enemmän ottaa taiteellisia kuvia. Kuvia, joilla on jotain merkitystä. Ei mun kaikissa kuvissa todellakaan oo, mutta sillon ku inspiraatiota löytyy ja jonkun kuvaajanki saa matkaan, tulee yleensä aika kivoja kuvia.


Joskus musta ois kiva ottaa sellasia kuvia, missä on tunnetta. Oli se sitten iloa, surua tai onnellisuutta. Ois ihana kuvata pieniä lapsia jotkut ihanat vaatteet päällä. Pukee ne sellasiin vaatteisiin, mitä on käytetty ennen vanhaan. Viedä ne sellaseen kuvausympäristöön ja viel eläimiä siihen lisäksi. Ois vaan niin unelma. Jos joku haluaa joskus tulla mulle malliksi, niin ois tosi jees. Tykkään kuvata "uusia" ihmisiä. Laitat sä sitten ne kuvat instaan, snäppiin, faceen tai minne vaan. Kuhan mä saisin lisää harjotusta valokuvaamiseen.


6 kommenttia:

 1. ihania kuvia! Mullaki inspis ollu vähä hukassa ku kaikki sisarukset tyyliin jo kuvattu, eikä nekään enään niin innokkaita ole :D Voisin vaikka lähtäki sun kuvattavaks ja pienelle kuvaretkelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on varmaan aika yleistä meille, jotka kuvaa :D Ois kyllä kiva joskus mennä kuvaamaan sun kans :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tosi hyvin kirjotettu! Mää voisin lähtä taas joskus sun kaa kuvaileen mut entiiä haluunko ite niin paljoo (vieläkään) olla kameran eessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, ku siihen tottuu, ni se on jopa kivaa oikeesti :)

   Poista
 3. Niin tärkee aihe tää! Nykysin ku monet täyttää instan ja kaikki omilla kuvilla kannattaa välil pysähtyy miettimään: miksi?
  Ettei se mene siihen et haetaan vaan tykkäyksiä (niinku jo nyt joillai on varsinki nuorempie suusta oon kuullu tästä useesti et "miks mul on vaa x määrä tykkäyksii? Ja sit vertaillaa niitä) joka voi johtaa sit isompiinkin seurauksii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm, ja ne joilla on itsetunto alhalla, ni varmasti satuttaa, jos on menny niin pitkälle se juttu, et jos saa vaikka 10 tykkäystä ja joku toinen 200, ni rupee ajattelee kaikkee huonoo itestään.

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤