sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Tää tyttö on yhtä hymyäJoululoma alkoi eilen. Pakkasin perjantaina melkein kaikki mun kamppeet pusseihin, kasseihin ja laukkuihin. Illalla tuli sellanen olo niinku oisin ollu lopullisesti lähdössä. Käveltiin ulkona ja juteltiin kaikenlaista. Lopulta tuli vaan haikea fiilis. Puolivuotta oli mennyt niin hetkessä. Ihan heittämällä ohitse. Viimeinen opistoilta antoi mulle toivoa siitä, että ensi vuonna opistossa ois parempi olla.

Joulujuhlan jälkeen kävin hyvästelemässä suurimman osan opettajista. Yks niistä halas mua ja kuiskas sitten korvaan -Tuuthan sää takas jouln jälkeen. Lupasin tulla. Siitä opettajasta huoku sellanen välittäminen, että oli niin ihana, ku jollekin merkkas se, että jatkanko vai enkö jatka. Myös yks opistolainen sai mun hymyn huulille, ku se kuuli, että oon päättäny tulla takaisin.

Mun ajatukset on selkiytymässä, vaikka vieläkin on paljon erilaisia ajatuksia vielä tulevasta ajasta opistossa. Hyvästelyringissä tajusin, että ei oliskaan ollut niin helppo päättää, että en tuliskaan takaisin. Olisin halunnu vaan sanoa kaikille, että ette te oo lähössä minnekään, vaan jäädään vielä tänne.

Univelkaa on kertyny viimesimpien kuukausien aikana kiitettettävästi, joten eilen illalla kolmen tunnin autossa matkustamisen jälkeen oli tosi väsynyt, mutta kiitollinen olo.

Viime aikoina on tapahtunu kaikkee kivaa. Sain joltain opistolaiselta kortin, jossa ei ollu nimeä, mutta se piristi tosi paljo. Siitä on kyllä jo jonkun aikaa. Ois niin ihana tietää, kuka sen laitto mulle. Kiitos myös sulle, joka laitoit mulle joulukortin postissa. Se oli tosi ihana.
Mä en muista enää sun nimeä, joka tulit opistolla juttelemaan mulle, mutta oli tosi kiva jutella sun kans! :)

10 kommenttia:

 1. Mattis ihana postaus ❤ ja ihana että oot saanu päätettyä ens keväästä! Näitten ihanien hetkien avulla, toivotaan että siitä tulee tosiaan kokemisen arvoinen. Oon onnellinen sun puolesta -oot ajatuksissa Mattis! ❤

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! Tosi kiva jos sä oot nyt viihtyny siellä!

  VastaaPoista
 3. Ihana Mattis♥ Oon onnellinen et päätit jatkaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanasti kirjotettu, jälleen kerran! ❤ Musta tuntuu niin hyvältä, että nään sut vielä keväälläki opistolla! Toivottavasti keväästä tulee sulle ja meille kaikille vielä parempi ku syksystä! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nella ❤ Ihana kuulla, et oot tuota mieltä. Sitä määki toivon.

   Poista
 5. Nyt uskaltauduin kirjottaan tänne!! Tän postauksen lukeminen tuntu nii hyvältä. Toivon että mulla, sulla ja muillaki opistolaisilla kaikissa opistoissa ois keväällä hyvä olla. On niin ihana aina ku huomaa että ne opettajat oikeesti välittää vaikka se ei aina siltä vaikuttaiskaan.
  Oot niin hyvä kirjottaan ja tykkään sun tyylistä tosi paljo!!
  Oot tosi kaunis!!

  Lotta
  ps. saa käydä lukeen mun blogia vaikka tahti onki hieman opistonki takia hiljentyny
  keskellapeltoa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Oi kiva, ku kommentoit! Mä jotenki uskon, että keväästä tulee hyvä, ja parempi, ku syksystä. Ku porukka tutustuu ja yhteishenki parantuu, niin ilmapiiri opistossa huomattavasti muuttuu.

   Kiitos tosi tosi paljo! <3

   Kävin tsekkaamassa nopeesti sun blogin, tosi kiva, ja ei sillä oo mitään merkitystä miten usein postaa, jos on hyvä blogi, ja sulla on! :)

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤