tiistai 8. joulukuuta 2015

kuulumisia opistolta


Elämä opistossa on ollu viime aikoina aika kiireistä. Illat meni näytelmä - ja luciaharjoituksissa. On tuntunu välillä liian raskaalta nousta aamulla ylös, mutta on sitä vaan sitte lopulta noustu ja on virkistyny, ku on tehny jotain. Aamupalat on skipattu herätyskelloa torkuttamalla ja sitten lopulta kiireessä syöny jotain kämpillä. 

Meillä oli tyttöjenilta lauantaina ja en ois ikinä oikeesti uskonu, että siellä oli niinkin hyvät keskustelut. Muutama viikko sitten vielä oli hirveesti valittamista opistosta, mutta nyt musta tuntuu, että tää elämä opistolla onkin mukavaa, ja kun Saarakin tuli tänne piristämään mun viikkoa, niin mikäpä sen parempaa. 

Kahen viikon päästä on menny puole opistosta ja alkaa joululoma. Kaipaan lomaa, mutta nyt en oota sitä niin paljon, kuin aikaisemmin. Päätöstä opiston jatkamisesta en oo vielä tehnyt, mutta ajatuksia siihen suuntaan kyllä on ollut. Ehkä tästä tuleekin vielä yks elämäni parhaimmista vuosista. 


5 kommenttia:

 1. Ihanaa että sulla on hyvä olla täällä❤ ja muista aina että minä oon täällä kans ja mulle saa tulla juttelee millon vaan😘❤

  VastaaPoista
 2. Niin ihana jos alkaa nyt tuntua hyvältä vaihtoehdolta myös se jatkaminen siellä.❤️

  VastaaPoista
 3. Ihan huippua kuulla sulta parempia fiiliksiä! Sun vuodesta tulee varmasti ikimuistoinen vielä, onhan sitä aikaa vielä vaikka kuinka paljon jäljellä! Paljon tsemppiä sun ajatusten kanssa, mulle saa tulla puhumaan ja juttelemaan vaikka sitten opistoon liittyvistä asioista, toki kaikesta muuustakin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, puolivuotta meni nopeesti, mutta toisaalta puolessa vuodessa kerkee tapahtua vaikka mitä :) Kiitos, ja varmasti tuunkin, jos tulee jotain sellasta mielen päälle.

   Poista

Jos postaus herätti ajatuksia, ni kommaa mulle jotain ❤